Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Atik

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yedek olarak kalabilir.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• yedek olarak kalacaktır.

Yorum

• Gitmeli, yedek olarak bu kadar vasat adama ihtiyacımız yok.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• böyle adama gerek yok , ortaya yedek lazımsa aytaç , okay var , kanada lazımsa yusuf var , sefa var , waris var , sakallarını da alsın gitsin

Yorum

• volkan şeni ve yasin öztekini yollayıp kanata fatih atiki alıyorsun.çoh enteresan
            TEKKEBALL

Yorum

• Çaycı olarak kalabilir.

Yorum

• Napoli maçında yaptığı penaltıyı hatırlayın ...

Hâlâ daha kalsın, şöyle yer bulur, böyle sessiz, şurası sakallı, burası kıllı futbolcu diyorsanız da,

Trabzonsporluluğunuzu sorgulayın ...
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Arkadaşlar bir şeyi es geçiyorsunuz,

Bu adam klasik bir kanat oyuncusu yani rakibi kovalayan az çok hücum yönü olan atletik bir kanat. Ve biz bu adamı son demlerinde alıp, rakip kovaladığı için ön libero ve sağ bek oynattık. Kaldı ki bu adam da ligi tanımayan ve yurtdışı deneyimi olmayan bir adam. Aslında bir nevi yabancı. Ve buna rağmen adam elinden geleni yaptı, sızlanmadan oynadı ve emeğini son damlasına kadar sarfetti. Şu maçta yattı veya mücadeleden kaçtı diyemiyorum.

Bu yüzden Constant, Colman, Yattara vs gibi çok yetenekli ama ne yeteneğine, ne taraftarına, ne kulübüne saygısı olmayan, canı istediğinde top oynayan adamlardan daha çok saygı duyuyorum. Evet onlar kadar faydalı değil, adam eksiltemiyor, maç alamıyor ama mücadele ediyor. Bizim 70-80'li yıllarda yaptığımız azim ve ve mücadelenin örneğini gösteriyor.Hani mücadele edenleri seviyorduk? (Bkz. Salih Dursun) Lütfen bir kere de teşekkür etmesini biliniz. En son gittiğim maçta herkesi tribüne çağırıp bu adamı çağırmamışlardı. Nedir yani sıkıntı anlamadım? Adam maç mı sattı, para mı yedi, kart mı gördü????

Evet ben de bizim takımın kalibresinde olmadığını düşünüyorum ama yolları ayıracaksak da emeği için teşekkür edip öyle ayırmalıyız. Yok çaycıymış, yok malzemeci imiş buralara girmeyin ve insanlara saygı duymayı öğrenin.

Ben kendisine emekleri için teşekkür ediyorum ve şunu bir kez daha hatırlatıyorum; ben formaya ve armaya saygı duyarım, bu yüzden de onu taşıyanlar benden/bizden biridir, yeter ki Trabzonspor'a ihanet etmesinler ve mücadeleyi bırakmasınlar.

Teşekkürler Fatih
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar bir şeyi es geçiyorsunuz,

Bu adam klasik bir kanat oyuncusu yani rakibi kovalayan az çok hücum yönü olan atletik bir kanat. Ve biz bu adamı son demlerinde alıp, rakip kovaladığı için ön libero ve sağ bek oynattık. Kaldı ki bu adam da ligi tanımayan ve yurtdışı deneyimi olmayan bir adam. Aslında bir nevi yabancı. Ve buna rağmen adam elinden geleni yaptı, sızlanmadan oynadı ve emeğini son damlasına kadar sarfetti. Şu maçta yattı veya mücadeleden kaçtı diyemiyorum.

Bu yüzden Constant, Colman, Yattara vs gibi çok yetenekli ama ne yeteneğine, ne taraftarına, ne kulübüne saygısı olmayan, canı istediğinde top oynayan adamlardan daha çok saygı duyuyorum. Evet onlar kadar faydalı değil, adam eksiltemiyor, maç alamıyor ama mücadele ediyor. Bizim 70-80'li yıllarda yaptığımız azim ve ve mücadelenin örneğini gösteriyor.Hani mücadele edenleri seviyorduk? (Bkz. Salih Dursun) Lütfen bir kere de teşekkür etmesini biliniz. En son gittiğim maçta herkesi tribüne çağırıp bu adamı çağırmamışlardı. Nedir yani sıkıntı anlamadım? Adam maç mı sattı, para mı yedi, kart mı gördü????

Evet ben de bizim takımın kalibresinde olmadığını düşünüyorum ama yolları ayıracaksak da emeği için teşekkür edip öyle ayırmalıyız. Yok çaycıymış, yok malzemeci imiş buralara girmeyin ve insanlara saygı duymayı öğrenin.

Ben kendisine emekleri için teşekkür ediyorum ve şunu bir kez daha hatırlatıyorum; ben formaya ve armaya saygı duyarım, bu yüzden de onu taşıyanlar benden/bizden biridir, yeter ki Trabzonspor'a ihanet etmesinler ve mücadeleyi bırakmasınlar.

Teşekkürler Fatih
                    Guzel yorum

Yorum

• takımda kalmalı canla başla oynuyor.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• bunu cin ligine filan kakalasak, bol bol pozitif yorum yazin belki tanimayanlar vardir iyi sanip alirlar

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Harbiden bu adam kimin torpillisi yahu ?
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Madem diğer çöplerden kurtulamıyoruz Fatih de kalsın takımda ne zararı var? Sefa ve Erkan'dan daha yararlı. Onları gönderildikten ve yerlerine iyi kanat oyuncuları alındıktan sonra Fatih Atik'e ihtiyacımız kalmaz. O zaman Fatih de gidebilir.

Yorum

• İlk sayfalarda birisi herkes Gatih Atik i konuşacak yazmıştı afam haklı çıktı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim