Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Atik

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Defol defol defol ne yüzsünuz olum istenmedigin yerde ne duruyorsun

Yorum

• Tam bir maestro, bize adeta bir resital sundu

Yorum

• Bu adamı takıma aldıranın futboldan anladığını asla düşünmüyorum.

Yorum

• İyiniyetli olabilir; ancak çok yetersiz.
          TRABZON SPOR

Yorum

• Iddia ediyorum 1461 de yedek oynar

Yorum

• Adamın suçu yok elinden geleni yapıyor(pek birşey gelmiyor) suçlu olan bu takımı bu adama mahkum edenler.
              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• bu adamın transferinde kesinlikle birileri para yedi. ya vahid para yedi yada bizim yöneticiler, futbolcu olduğunu da düşünmüyorum. yeni drogbalar bulur getirir diye beklerken fransa dan 30 yaşında ismini duymadığımız bir oyuncu geliyorsa üstelik bu adam Türkse, o transferde bir haltlar dönmüştür. normal bir transfer süreci değil çünkü akla mantığa aykırı bir durum söz konusu. kim izletti, kim istedi, kim aldırdı ?
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gereksiz bir oyuncu ligimizde daha ucuzuna bolca mevcut.
                  bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Beşiktaş' kaçırdığı golün bir benzerini kaçırdı. Yazıklar olsun, her şey bir kenara insan sakallarından utanır.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu kadar yeteneksiz olup futbolcu oldun ya, spor yaparken 45 dkda 7 km koşan ben neden futbolcu olmadım diye kendime kızıyorum inan.
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Adamın sucu yok,alan ve aldıranda suç.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bakınız bazı insanların tipleri maalesef insanlarda sinir uyandırırlar. Gerçekten sevgisini kazanamasa da o insanlar bir hata yada beceriksizlik yaptıklarında aklımıza yüzü gelir o insanın. O yüz ile o hata birleşince ortaya küfür çıkar.

Galatasaray kötü giderse ilk olarak Kimse Alex Telles'e yüklenmez. Sabri'ye yüklenir.
                          Fenerbahçe bu sezon kötü giderken insanları delilendiren bir Selçuk Şahin yine bu tiplere örnektir.
                          Bizdeyken Umut Bulut bu tipe örnektir. Beşiktaş'ta Mustafa Pekdemek, Bir dönem Servet Çetin, Hüseyin Cimşir.

Bir pozisyon olduğunda gol yediğimizde pozisyon tekrarında gözümüz hemen Fatih Atik'i arıyor. Nerede bu adam diye. Bu yüzdendir ki böyle futbolculara taraftarların ısınması zordur böyle adamlar hata yaparsa taraftarın gözünde çok kolay silinir.

Bir Krasic, Bir Kejman, Guti, Colman.. Bunlar temiz yüzlü insan olduklarından çok daha ruhsuz oynasalar bile bir Fatih Atik olamazlar.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Şöyle fotoğrafını koyayım. Bakın hepinizde bir öfke oluyor adamı gördükten sonra.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Daha iyisi var mı yok

Seviyor muyum Trabzonspor a yakışmıyor

Kim aldı neden aldı ??
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Elinden geleni yapiyor ama yetenek yok Ama takimda tutardim alternativ olarak sessiz sedasiz kulübe de oturur bu arkadas

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim