Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Atik

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar beğenmezsiniz anladık da dün kötü oynamadı..takımın "dünkü oyuna göre" en iyi 2 adamından biri idi. Bizim taraftarın gözüne girebilmek için şov yapmanız kafidir. Yattara, ekici, özer örnekleri..dün 3 kişi ona pres yaparken yanındaki arkadaşına ısrarla pas atmayan ekici yi kimse görmedi mi mesela?
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Çaba, gayret bir yere kadar...

Aşırı hantal kalıyor, önemli maçlarda falan oynaması akıl alacak iş değil.

Ayrıca, 2 tane top geldi ceza sahası önünde kaleyi harika gören yerlerden. İşte kardeşim, bir insan meslek olarak "futbolcu" ise o toplarda kaleyi bulacak. Çektiği şutlar faciaydı ikisinde de.

Ne diyelim...
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Adamdaki malzeme bu ve bana göre malzemesinide ortaya koyuyor adam.

Yorum

• Aferin oğlum kız gibi topa vurmaya devam.Bu adamın oynadığı maçları izlemiycem bidaha
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Elinden geleni yaptı. Takımda beğendiğim bir kaç adamdan biriydi. Oyundan çıktıktan sonra takımda ortasaha diye bir şey kalmadı. İyi bir yedek bence Fatih. Seneye de takımda kalmalı.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• ulan 50 defa dedim yine söylüyorum;bu adam Balıkesir'de bile ilk 11 çıkamaz ama koskoca Trabzonspor'da ilk 11 çıkıyor..Ve işin kötüsü ciddi ciddi beğenen bile var bu adamı...

Yorum

• gereksiz bir oyuncu. ama en azindan halilhodzic döneminde oynatildigi gibi sag acik oynayip kahretmiyor bizi...
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Bizim 11 imizde sahaya çıkacak topçu değil bu adam
                  HAMİ_41

Yorum

• Bu adam tam anlamıyla bir futbol katili arkadaş. Eğer bir takım top oynamak istemiyorsa veya sahada saçma sapan işler yapmak istiyorsa Fatih Atik gibi bir oyuncuya kesinlikle sahip olmalıdır. Bazen mücadele etmeye çalışıyor fakat pozitif futbol adına hiçbir yeteneği yok. Şut çekemez, isabetli pas veremez vs. vs.

Önümüzdeki sezon gönderilecekler listesinin 1 numarası olmalıdır.

Yorum

• 1461 de 11 de oynatmazlar bunu bunun yerine giderdim Hasan Batuhan Artaslan a sans veriridim oyuncu kazanmis olurduk

Yorum

• Fatih Atik

Dk 42. Gireli 10 dk olmus. Ne ise mi yaradi. Rakibe 2 tane gereksiz duran top organizasyonu sansi. Orta sahada mehmet uyuyorken medjani baya iyi durumdayken bosi yerine aykutu almayan ersun hocam ahhh ahhh

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Asist
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Golden çok pası beğendim ben.

İki üç kez uçtun Fatiiiii

Yorum

• adam king

Yorum

• Sahada bugün 5 adam sayacak olursak kesinlikle o 5'liye girer. Her topu olumlu kullandı buna ek olarak savunmada kritik hamleleri oldu. Gelecek sezon kadroda bulunmalı hem kanat hemde ortada oynayabilmesi bizim için avantaj. Ben beğeniyorum Fatih'i..
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim