Dünya yansa umrunda değil, bazen sahada uyuyor, vurdumduymaz ve bir o kadar da şaşkın bir arkadaş. Futbolculuk anlamında 10 tane Alper edecek yetenek var ama mental olarak yerlerde. Yani olmaz bu cocuk ısrarın anlamı yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İshak Doğan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hücumcu olarak iyi olabilir ama fiziken çok çok zayıf.İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tek Ishakin affedilmesine sevindim zaten ilk basta neden kadro disi birakildi anlamiyorum. O istedigimiz solbeki hemen görmeyiz belki ama Alper ve Musa'dan kat kat daha iyi oldugu ortada. Pes pese sans bulursa en azindan o bölgede oynatacak oyuncumuz olur sezon sonuna kadar. Performansina göre sezon sonu degerlendirme yapilir yedek solbek olarak takimda kalabilir
Omuz yediğinde nasıl kuş gibi uçtuğu gözümün önünde. Bence Yusuf sol bekte İshaktan daha iyi iş çıkarır. Bu arkadaş şans alacaksa sol önde alsın.
Orta falan deniyor belki Kral'a birkaç servisi olur.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Bu sezon yıllık garanti ücreti 2 milyon 351.200 TL ve maç başı 14.250 TL, futbolcunun lisansı çıkartılmamış, kadro dışı bırakılmış, ilk yarı sonuna kadarda maalesef takımda oynayamayacak, sebep basiretsiz yöneticiler.Milli takımda oynarken 2.350.000 Euro Bonservis bedeli ile transfer ettiğin bir futbolcuyu istediğim takıma gitmedi diye kadro dışı bırakmak ne anlama geliyor, elbette futbolcu gideceği takımda kazandığından fazlası olmasa da en az kazandığı kadar para almak, gideceği takımı kendisi tercih etmek ister,üstelik transfer sezonunun son gecesi ve son saatlerinde göndermeye çalışmakta ne anlama geliyor. Zamanında İshak'ı transfer eden yöneticiler Trabzonspor un parasını har vurup harman savurmuş futbolcudan ''ben yaptım oldu'' deyip özveri beklemiş istedikleri de olmayınca ''dediğim dedik çaldığım düdük'' misali kadro dışı bırakılmıştır. Sonuç ortada Trabzonspor borç hanesinde en az 17 milyon TL fazlalık.Israrla kendisine 2.yarı lisans çıkartılıp mutlaka bir şans daha verilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Yorum
-
İshak direk oynar..If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Profesyonel oyuncumuz İshak Doğan ile Şirketimiz arasındaki sözleşme,oyuncumuz İshak Doğan'ın sözleşmenin ödemeler başlıklı maddesinde yapmış olduğu indirimler sonucu aşağıdaki gibi revize edilmiştir.
2015-2016 sezonu garanti ücret 1.700.000.-TL
2016-2017 sezonu garanti ücret 1.800.000.-TL
2017-2018 sezonu garanti ücret 1.800.000.-TL
Maç başı ücret her sezon için maç başına 10.000.-TL
Buna göre oyuncumuz garanti ücretlerinde %32 ve maç başı ücretlerinde de %40 oranında indirime gitmiştir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Bu adam ilk geldiğinde bir röportaj vermişti. Hayatının en mutlu günü olduğunu, babasının hep onun Trabzonspor'da oynamasını istediğini, bugün vasiyetini yerine getirdiğini söylemişti. Uzaktan gözlemlediğim kadarıyla çok düzgün bir kişiliği var bu çocuğun. Bir türlü kumaşı tutmadı. Oynadığı kadarıyla ben beğendim aslında ama bu yoklukta bile hiç tercih edilmediğine göre antrenmanlarda çok yetersiz duruyor olmalı. Anlamadım gitti.
Öyle ya da böyle ben bu adamın Trabzonspor'da oynamak istediğine inanıyorum. Büyük bir indirime gitmiş, gitmeyebilirdi de. Sorun ne bilmiyorum ama başarılı olsun isterdim, yine isterim. Bugünkü haber güzel bir haber. Yine İHO'nun fazla para verdiği adamlardan biri ancak Sabri'nin yıllık 6 milyon TL aldığını da hatırlatmakta fayda var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum