Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İshak Doğan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben yinede Trabzonspor'a gelirken A Milli takımda oynayan İshak DOĞAN'ın yeterince şans bulamadığına inananlardanım, İHO nun başarısız yönetim anlayışı İshak DOĞAN'ı da etkiledi sanıyorum öyle başarısız bir yönetim anlayışı ki İshak DOĞAN'a 2015-2016 sezonunda lisans bile çıkartılmamış yanılmıyorsam ve bu nedenle defansın solu hemen hemen tüm maçlarda bu kadar hata yaptığı halde lisansı çıkartılmamış olduğundan oynatılamıyor, yanılıyorsam arkadaşlar düzeltebilir.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben yinede Trabzonspor'a gelirken A Milli takımda oynayan İshak DOĞAN'ın yeterince şans bulamadığına inananlardanım, İHO nun başarısız yönetim anlayışı İshak DOĞAN'ı da etkiledi sanıyorum öyle başarısız bir yönetim anlayışı ki İshak DOĞAN'a 2015-2016 sezonunda lisans bile çıkartılmamış yanılmıyorsam ve bu nedenle defansın solu hemen hemen tüm maçlarda bu kadar hata yaptığı halde lisansı çıkartılmamış olduğundan oynatılamıyor, yanılıyorsam arkadaşlar düzeltebilir.
      Yanılıyorsun kardeşim. Çıkartılamadı değil, git dendi kendisine, az para veriyolar diye gitmedi. Yönetim de kadro dışı bıraktı. Soner için de aynısı. Yeterince şans verildi kendinise, ben de çok güvendim ama bu çocuk disiplinsiz ve adam olmaya niyeti yok. Ben anlıyorum kardeş seni, bizim genel huyumuzdur ortalıkta gözükmeyen topçuyu özleyip neden oynamıyor demek. Valla kardeşim inan bana, İshak'tan bize hayır gelmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İshak ın o vurdumduymaz halini özlemedim ama Alperden iyidir

Yorum

• ishak karabükte oynadığı Futbolla milli takıma kadar yükselmiş bir oyuncu bence biz futbolcu öğütüyoruz.
          Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Kanka gözün aydın.Bu sefer donuna sahip çıkarsın diye düşünüyoruz
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Şahsen ben ishak'ı izlediğim tüm maçlarda iyi oynadı. Kötü değil iyi oynadı. Ayriyetten takımda oyun içi tek orta yapmayı bilen oyuncu. Yanılmıyorsam akhisar ve manisa maçlarında da güzel goller atmıştı..

Yorum

• Bak aklıma bir şey geldi."Don olsan donsuz dolaşırım" diye bir laf var ya tam İshak için yazılmış bence

Yorum

• İshak oğlum bak bu son şansın. Alper'e dua et. Sen de kalite var ama sol bek olduğunu unutma. Arkayı mutlaka kollarsan bu işi yaparsın, o kalite sen de var.

Yorum

• Hadi bakalım bir umut

Yorum

• Hayırdır, bu başlık neden canlandı ? İshak'a neden gaz veriliyor
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İshak'ın affedilmesine sevindim.
                        Elimizdeki en iyi sol bek. Yenisi alınana kadar bizi idare eder.
                        Musa'dan da Alper'den de iyi. Defansif olarak hepsi kötü zaten. En azından İshak ofansif bir bek. Gider arada iki şut da çeker.
                        Ağzımı hayra açtım.
                        Buyur İshak kardeş.

Yorum

• Alperi görünce sanırım İshak değerlendi. İshak , kötünün iyisi olabilir, başka bir şey olmaz.
                          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                          Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alperi görünce sanırım İshak değerlendi. İshak , kötünün iyisi olabilir, başka bir şey olmaz.
                            Artık nasıl bir transfer politikamız varsa gelenler gidenleri aratıyor sürekli.Ben bu işten bir şey anlamadım.

Yorum

• Bir tek Ishakin affedilmesine sevindim zaten ilk basta neden kadro disi birakildi anlamiyorum. O istedigimiz solbeki hemen görmeyiz belki ama Alper ve Musa'dan kat kat daha iyi oldugu ortada. Pes pese sans bulursa en azindan o bölgede oynatacak oyuncumuz olur sezon sonuna kadar. Performansina göre sezon sonu degerlendirme yapilir yedek solbek olarak takimda kalabilir
                              En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 00:29.
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• 3. geleneksel kadro dışı futbolcuları cilalama festivaline hoş geldiniz.Kardeşim bu adam topçu falan değil oynayacağı en iyi yer Karabük'tü işte,tecrübe ettik bunu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim