Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İshak Doğan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ersun yanal'in ishak'in bu haline sans verecegini dusunmuyorum..adamin oyun taktigi kanatlarin ozellikle beklerin ari gibi calismasi uzerine kuruluyken her seferinde topu alip duraksayan,oldukca yavas hareket eden ishak'i sittin sene oynatmaz..

Yorum

• Takım karınca gibi çalışıp kondisyon yüklenirken, kendisi ağustos böceği gibi bütün yaz saz çalmış.Ne kadar yetenekli olursa olsun, bu haliyle değil Musa'yı kesmek, 18'de bile yeri yok bence.
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Gönderilsin. Yusuf o bölgeye hazırlansın. Sol açığa da yerli birisi alınabilir. Erkan olabilir, başka birisi de.

Yorum

• Öncelikle maç içinde tempo yapmalı, tekniği iyi olabilir ama maçtan kopuk oynuyor. İkisini birleştirirse bir şeyler olur, bu şekilde devam etmemeli.
          .

Yorum

• Çok eleştirilen İshak'ı ben de ilk yarı hiç beğenmedim ancak ikinci yarı hocanın da baskısıyla hareketlendi. Bişeyler yapmaya, adam geçmeye, pozisyon yaratmaya çalışan ender oyunculardandı. Ayrıca kabul edelim ki müthiş orta açıyor. Duran top hareketli top farketmez, hiçbiri saçma sapan yerlere gitmiyor. Ayrıca ilk yarıda çektiği sürpriz şut kaleciden direkten sekti çıktı. Beklenmedik bir anda çok sert ve isabetli vurabildi. Gol olsaydı bu eleştirilerin yerine övgüler olacaktı. Ama tabi defansif yönü Musa'ya göre çok eksik çünkü çok yavaş. Dolayısıyla İshak'ı kapanmış rakibe karşı kullanabiliriz, iyi bir rotasyon oyuncusu olacaktır.

Orta sahada, ön libero gibi denenebilir, katılıyorum.
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Jaja nin cincin versiyonu

Ay Lav dis layf

Dunya yansa adamin umrunda degil, kornerleri kullanma suresi ort 1 dakika ...Bu kafayla Ersun Hoca Messi olsan oynatmaz.

Degisecegini de sanmiyorum malzeme bu malesef...Yetenegine ihanet icersinde akil almiyor ...
              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 09:50.

Yorum

• dövüle dövüle hizaya gelecek merak etmeyin .
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ortalari paslari iyi gercekten. Cok guzel bir sutu da vardi dün. Ama bu tempoyla zor.
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Ynt: İshak Doğan

Ayrica serkan balcidan dolayi midir nedir uzun boylu bek oyunculari göze hos geliyor
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İyi ortalari olabilir am asu anki kadroda oynamasi cok zor, kafadan takimin 3. sol beki durumunda, keske bunun yerine Kayseriden Ömer Bayrami almis olsaydik.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Dünki maçta özelliklerim gözüm onu aradı sürekli....

Adamın fiziki özellilkeri çok iyi....super ligde oynayan kanat beklerine göre ....ortaları öldürücü geldi bana....sert ve isabetli...bu özelliğine bir de şut katarsa ekstra olur...zayıf özelliği çok az koştu ve yatabare, waris...vb. gibi ilk 11 dışı kalma vurdumduymazlığı var.

...o kanatta çok daha fazla koşup orta yapsın yeter....bir yusuf erdoğan, gökhan töre, olcan adın yumuşaklığı , driplingi beklemiyorum açıkcası....

Olsa olsa bundan tipik yerli Caner veya yabancı Marek Cech ( iki sezon önceki) çıkar....hem de gencinden...
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Lig maçında izlemek istiyorum.
                          Musa'nın yapamadığı ortaları yaptı. Takım arkadaşları gibi onda da mücadele yok, o ayrı.

Yorum

• Sorunu mental yani bu aşikar. Pek zora gelemez bi yapısı var öyle gözüküyor eğer mücadele anlayışını benimserse ihtiyacı olan hırsı edinirse bence iyi bi sol bek kazanacaz ama oynaması lazım. Beşiktaş maçında olmasa bile sonraki maçlarda mutlaka görmeliyiz sahada

Yorum

• Adam hırslı degil.karakter yapısı bu.sanki ilk defa rastlıyoruz sakin solbeke. Bence oynatmak gerekiyor.en kötü stoperde denensin.o kadar para verdik.

Yorum

• Bu adam savunma yapmıyor ki stoperde deneyelim. Bence oynayış şekli sakinlik değil de umursamamazlık olarak değerlendirilmeli. Büyük takıma kapağı attım mantığıyla mı düşünüyor ne yapıyor, anlamak güç.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim