Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İshak Doğan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1.5m tl yi kayseri veya baskasi verse, geri kalani biz ödesek ne olurdu, hic mi teklif gelmedi ?

Soner i anlarim futbolu bitirmis kafada ama bu arkadas belki murat ocak olup kaybolup gidecek, olm senin kafan mi guzel o parayi primler vs.. bir sekilde yine kazanirdin orta yol bulunurdu sen aylarca top oynamayip piyasani dusurmeyi nasil hazmediyordun ?

La hepiniz mi yurek mi yediniz ??? Korkmuyor musunuz ptt lere dusmeye, illaki kulup bulursunuz ama insan top oynayip kendini gostermek ister, bu senin meslegin, dunyanin parasini kazaniyorsun 300-400 bin tl nin hesabini yapmayacaksin daha kac yasindasin yeni evlendin para yemeyi mi öğütlediler sana ? Kayseri de oynasan yeniden dikkat ceksen piyasa yapacaksin para kazanmaya devam edeceksin yemin ediyorum şu yaptiginizin akil mantik alir yani yok.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Demekki futbolcu alırken karakteredr bakmak lazımmış.Karakter yoksunu paragöz insanlardan nefret ediyorum
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• soner'den seni unuttuk sanma
        #

Yorum

• Sabah 6
          Akşam 22
          Olmak üzere günde 3 idman yaptıracaksın.

Beleşden para alacak.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 18 e bile giremeyecek durumda mi yani ne sikintili insanlari almisiz boyle kim transfer ettiyse esas o hesap versin aslinda

Yorum

• Geçmiş olsun. Bir şey yoktur umarım.

Yorum

• Kilit...
                ...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabah 6
                  Akşam 22
                  Olmak üzere günde 3 idman yaptıracaksın.

Beleşden para alacak.
                  aynen arkadas !

Yorum

• Gün dogdu sana...
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yoksa?
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• constanttan hıc bır farkı yoktu ama constant sureklı oynadı...
                        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          constanttan hıc bır farkı yoktu ama constant sureklı oynadı...
                          Conatant ile Ishak nasil oluyorda ayni kefeye konuluyor ya siz hic mac izlemiyorsunuz yada ben bir halt anlamiyorum bu futboldan.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            constanttan hıc bır farkı yoktu ama constant sureklı oynadı...
                            Başladılar yine oynamayan topçuları özlemeye. Kardeşim yapmayın bunu. Zamanında Zeki yavru için de çok dedik. Neden Serkan oynuyo Xeki oynasın dedik. Sonra gördük işte. İshak belki yetenekli dicem ama yetenek açısından bile Costant la karşılaştırılamaz. Çocuk oynamıyo, oynama isteği yok. Çalışmıyor. Oynama çabası olsa zaten oynatılır. Yok yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İshak DOĞAN bu takımda neden kadro dışı bırakıldı yeterli bilgiye sahip değilim, bilen varsa anlatsın bizde bilelim, adam Trabzonspor'a ihanetmi etti anlamadım gitti, özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarının oynanacağı bu dönemde bir fırsat verilerek kazanılması için çaba sarf edilmeli, İshak DOĞAN maliyeti çok yüksek olan bir futbolcu ancak ona geldiğinden beri yeterince fırsat ve şans verilmedi diye düşünüyorum.
                              En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 19:46.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İshak DOĞAN bu takımda neden kadro dışı bırakıldı yeterli bilgiye sahip değilim, bilen varsa anlatsın bizde bilelim, adam Trabzonspor'a ihanetmi etti anlamadım gitti, özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarının oynanacağı bu dönemde bir fırsat verilerek kazanılması için çaba sarf edilmeli, İshak DOĞAN maliyeti çok yüksek olan bir futbolcu ancak ona geldiğinden beri yeterince fırsat ve şans verilmedi diye düşünüyorum.
                                Kendisine yeterince şans verildi. Önceden ishak konusunda ben de senin gibi düşünüyordum ama artık bizim takımda yeri olmadığını düşünüyorum. Özellikle izledim maçlarda, unursamaz, mücadele etmiyor, savunma yönü çok zayıf, sürekli hücüm yapma derdinde, geri dönüşleri sıkıntılı, koşmuyor ve mücadele etmiyor. Oynadığı her maçta özellikle takiğ ettim ve gördüğüm bu. Oynamak istemiyor gibi geldi bana. Yeteneğine ve takıma ihanet ediyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim