Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İshak Doğan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç formu lazım bu adama.
    Oynadıkça umursayan adam olan tiplerden.
    Daha iyisi yok şuan bizde ama musa hırsı azmiyle hakediyor orası ayrı.
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

Yorum

• Gereksiz ortalar acmiyor.oyunu olgunlaştırıyor.dogru zamanı bekliyor.yusufta bu eksik mesela.tekniği fiziği iyi ama isteği coşkusu yok.belki ergun pembe gibi olur ne biliyim.er gec kadroya girmesi lazım.hedef maçlarda arka arkaya 3, 5 maç gormek lazım.musa da ucmuyor sonucta.
      En son artvints tarafından düzenlendi; 04.12.2014, 22:45.

Yorum

• Bu kadar zaman oynamadan geciren biri icin gayet iyiydi hücumcu solbek istiyorsak oynatmaliyiz.

Yorum

• Aslında bek olarak potansıyelli oyuncu.Futbolda yeteneklı olmak mezıyet ama futbolunda gerektırdıgı calısmak be kardesım.Kafa olarak kendını ver su takıma hem sen takımı kazan hemde takım senı kazansın
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Mevcut 11 ıcınde denense daha farklı olacagını dusunenlerdenım.
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Formsuz olmasini anlarim,fizik acidan iyi olmamasini anlarim ama ben bu aksam ishak da hirs göremedim,oynama istegi göremedim sorun budur.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Herhalde ben başka maç izledim.

Bu adam bu şekilde bırakın Musa'yı, Yusuf'u Mustafa Akbaş'ı bile kesemez.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Adam zirveyi yapmış bize gelip 2-3 pozisyon dışında ruh gibi dolandı. Geri bile koşmadı çoğu pozisyonda .
                  Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Tamam ortaları felan iyi de adam ölü gibi... Hayata küsmüş.

Top sürüş şekli bana emersonu hatırlattı...
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Teknik tamam ama hirs ve tempo yerlerde,bu macta ben bu formaya talibim demeliydi ama bunu goremedik.

Yorum

• 53 ve 56'da iki ortası vardı , o topları kesebilecek ülkemizdeki bek sayısı bir elin parmakları kadardır. Allah vergisi bir top tekniği var.
                        Lakin söylenildiği gibi temposuz , mevcut kondisyonu ile bu takımda ancak yedek bekler.

Ama şu da var , bu gün Soner'in yerinde o oynasaydı , yani savunmanın önünde ; Salih'den de Soner'den de daha faydalı olurdu.

Yani demem o ki , bu gün oyuncuların bu kadar beklenti altında kalmış olmasının temel nedeni , bu maçtaki orta sahamızın Halilodzic'den esintiler sunması oldu.

Yorum

• Şu kadar eleştirildiği maçta bile çok iyi 2-3 ortası var. İkinci yarı ilk yarıya göre biraz daha iyiydi. Eminim ki ligde şans bulursa kendini gösterecektir.. Hala Musa'dan çok çok daha iyi bir sol bek olduğunu düşünüyorum..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• ya hırs olmazmı bir topcuda? adamın 2 net ortası bir sert şutu ne kadar yetenekli oldugunu gösterdi ama işin tuhafıı emekli olmuş dayılar gibi bitkin yorgun vurdumduymaz tavırlarda... en ümitli oldugum adamdı ama simdilik çok zor!
                            Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.

Yorum

• Rakip biraz zorlasa elini kolunu sallayarak geçecek bu kadar mücadeleden kaçarak şans bulamaz. Bek oyuncusunun öncelikli görevi savunmadır sırf iyi orta kesiyor ya da şut atıyor diye oynayacak hali yok...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herhalde ben başka maç izledim.

Bu adam bu şekilde bırakın Musa'yı, Yusuf'u Mustafa Akbaş'ı bile kesemez.
                                Olcay Çakırın yorumları bazı arkadaşları fena halde etkilemiş.

Yusuf ne yusufu ? Yusuf önceki maç bek olarak denendi.Adamın mevkisi kanat.İshak bek.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim