Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İshak Doğan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence devamlılık sağlamalı...oynatılmalı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İshak Doğan

Hangi İshakdan bahsediyorsunuz kardesim daha dogru dürüst ilk 11 giremeyen bir adam takimdaki 3. Hatta 4. Sol bek kivamina gelmis, oynayaman oyuncunun bu kadar degere bindigi bir baska takim yoktur bizimkinden baska.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İshak Doğan

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen yeter ki güzel performans göster. Bizler her daim destekçin oluruz.

Sen olursun olmasinada, 20 mac iyi oynasin bir mac döküldümü burdaki yorumlari tahmin edebiliyorum. Ne yazikki durum bu
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• formayı musa dan kapması işten bile değil.ilk 11 de mutlaka oynamalı.
          TEKKEBALL

Yorum

• ishak biraz düzeltmiş türkçe yi.

Yorum

• İshak Doğan

Hangi kanalda iziliyosunuz ?
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İshak'ın defansif açıdan takımda oluşturacağı zaafiyeti önleyecek sağlam bir ortasaha oyuncumuz olması lazım. Bu şekilde oynamaya devam etmeli.

Yorum

• Bekte böyle teknik oyuncun olması kaliteli ayağa oynamak için çok önemli. Defansif orta saha oyuncumuz sağlam olursa, stoperler sağlam olursa sol bekte hiç sırıtmadan oynar gibi.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ofansif anlamda çok işimizr yarar oyunu yıkabilsek rakip sahaya
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Formayı bırakma. Zaten zor giydin.

Yorum

• İlk golünü attı İshak.
                        Devamı gelir inşallah.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• ya bu çocuk nasıl ilk 11 de tercih edilmez anlamakta zorluk çekiyorum.
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Savunmanın solunun ona emanet edilmesi lazım .

Yorum

• Yarın sabah satarım ....Sanırım başka oyuncu seyrediyorum ben

İsak mı Musa mı diye soran olsa ; cevap bile vermem

Musa bunun yanında çok büyük sol bek ))

Bana sorsalar ikisinde de hiç bir şey olmaz zaten Musa sol bek değil stoper

Yorum

• Teknik olarak musadan daha iyi ama benim gördüğüm musa kadar hırslı değil musa ileri geri gidiyor pres yapıyor. ishak ı daha çok sevmeme rağmen musanın oynamasından yanayım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim