bence devamlılık sağlamalı...oynatılmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İshak Doğan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İshak Doğan
Hangi İshakdan bahsediyorsunuz kardesim
daha dogru dürüst ilk 11 giremeyen bir adam takimdaki 3. Hatta 4. Sol bek kivamina gelmis, oynayaman oyuncunun bu kadar degere bindigi bir baska takim yoktur bizimkinden baska.
Sent from my iPhone using TapatalkNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İshak Doğan
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yeter ki güzel performans göster. Bizler her daim destekçin oluruz.
Sen olursun olmasinada, 20 mac iyi oynasin bir mac döküldümü burdaki yorumlari tahmin edebiliyorum. Ne yazikki durum bukeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk golünü attı İshak.
Devamı gelir inşallah.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
ya bu çocuk nasıl ilk 11 de tercih edilmez anlamakta zorluk çekiyorum.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum