Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İshak Doğan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir maçlık performansıyla abartmayalım demiştim. Aldığımız yerli çöplerden biri olmaz umarım ama gidişat onu gösteriyor.

Yorum

• Bir Sonerimiz daha oldu

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elektroşok yemiş gibi afalladı sahada...

Ne yaptığını bilmez şekilde oynadı, halbuki biraz cesaretli olsa bir şeyler yapacak...

En önemli sorunu ''HIZ''

Pozisyonlarda ağır kalıyorsun...
        Ben de bunun HIZ sorunu olduğunu düşünüyordum ama dün canlı izleyince gördüm ki sadece pek hızla alakalı bir durum değil. Sıkça dile getirilen vurdumduymazlık var kendisinde.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Ben olsam direk kadro disi birakir, birde küpden iceri sokmazdim, Musa nin yeteneklerini falan bilmem ama futbolculuk olarak bunda 4-5 level üsttedir, acin bakin maca satilmislar, hep bunun kanadindan geldi, bu kadar agir, bu kadar hantal, durarak oynayan, temposu olmayan bir adamin degil ilk 11 pafda bile isi yok, handi desem defansi ktü ama ofansi iyi, oda yok, 2-3 tane iyi pas atildi, adam topa yetisemiyor, eger sakatliklar olmasaydi, bence Hoca oyuna Musayi alirdi bunun yerine.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yeteneği var.Evet biraz temposuz ama yaşı çok genç.Kadro dışı felan komik sözler.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İshak Doğan

Geçen satılabilir mi acaba diye teklif hakkında düşünce belirttiğimde "Bu neyin kafası" diyen arkadaş benimkinin (düşüncemin) kafasını hissetti mi ?
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Çok çok ağır.Cale'yi özlüyorum

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen satılabilir mi acaba diye teklif hakkında düşünce belirttiğimde "Bu neyin kafası" diyen arkadaş benimkinin (düşüncemin) kafasını hissetti mi ?

Arkadaş ne adamsın.

Yorum

• Ynt: İshak Doğan

Herşey senin elinde İshak.
                    İster ağır oyna ister süper.
                    Bak yaşında genç tercih senin

Yorum

• Bu adam banko oynayacak Musa Nizam falan hikaye.
                      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Tekniği gerçekten iyi. Oyunu rahatlatmayı çok iyi beceriyor fakat geri dönüşleri gerçekten çok sıkıntılı. Önünde defansı da beceerebilen bir kanat veya sağlam bir kesici olmazsa koridor olabilir mevkisi. Umarım bu sorununu halleder ve iyi bir bek kazanırız. Reyizle beraber sağdan soldan orta manyağı yaparlar.
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Oğlum sen beksin. Ne diye santra yapılırken orta saha çizgisinde bekliyorsun
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Aklıma Emerson'u getiriyor. Tabii Emerson çok daha iyiydi. Varın gerisini siz düşünün.

Yorum

• Musa'yı gördükten sonra tekrar 5 maç, 10 maç, 30 maç, 50 maç oynatılmalı ve kazanılmalı diye düşündüm.

Yorum

• Eskişehir maçında ofansif anlamda takımın en iyi topcularındandı. Uzun sure sol kanadı tek başına idare etti. Defansif olarak dikkat etmedim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim