Ben bu son maç çok beğendim İshak'ı böyle devam etmeli afferim çocuk...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İshak Doğan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Koşul kipi koymasan daha iyiydiİlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü performansını hafta içi Manisa maçında da gösterirse hafta sonu ilk 11'de olur..
Ama sen de haklısın.
Yorum
-
fbli Caner'den daha iyi bir bek olduğunu düşünüyorum.Caner normalde ön oyuncusu olduğu için oyun görüşü daha fazla tabi,biraz da daha etkili orta kesiyor ama bizim İshak'ın ortaları da çok iyi bence.Hocanın neden tutmadığı pek anlayamıyorum bu yüzden,sanırım gelirken kafasında Yusuf'tan sol bek yaratma gibi bir fantezi vardı ama gerek yok bence buna..Sol kanat normal şartlarda İshak-Yusuf ikilisi olmalı bence
Yorum
-
Ben olsam hic düsünmeden gs ye satarim, iyi bir sol bek olabilir, ama Esun Hocanin sistemine hic uymayacak bir adam, bu arada Hamza hoca gibi kücük vizyonlu bir adamdan baska hic kimse gs gibi bir takima, İshak gibi birini istemezdi,
@Tolga, görüyorum artiriyorum İshak= Koray Günter+Veysel SariNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Yok artık Lebron James yani...Veysel Sarı nedir yahu?Hadi Koray'i anladık da Veysel Sarı gibi bir kazma için İshak gibi adam verilir mi,bu neyin kafası böyle?İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam hic düsünmeden gs ye satarim, iyi bir sol bek olabilir, ama Esun Hocanin sistemine hic uymayacak bir adam, bu arada Hamza hoca gibi kücük vizyonlu bir adamdan baska hic kimse gs gibi bir takima, İshak gibi birini istemezdi,
@Tolga, görüyorum artiriyorum İshak= Koray Günter+Veysel Sari
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum