Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İshak Doğan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu son maç çok beğendim İshak'ı böyle devam etmeli afferim çocuk...
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Güveni gelip risk almaya devam ederse takımda yeri hazır..

korkak oyun yakışmıyordu ishak'a
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Dünkü performansını hafta içi Manisa maçında da gösterirse hafta sonu ilk 11'de olur..
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünkü performansını hafta içi Manisa maçında da gösterirse hafta sonu ilk 11'de olur..
          Koşul kipi koymasan daha iyiydi
          Ama sen de haklısın.

Yorum

• Israrla oynatmak lazim.

En iyi yerli sol beklerinden biri...Ofansda katkisi kesinlikle iyi olur..Zaman zaman savunmada aksayabilir ama oynadikca düzelir.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• fbli Caner'den daha iyi bir bek olduğunu düşünüyorum.Caner normalde ön oyuncusu olduğu için oyun görüşü daha fazla tabi,biraz da daha etkili orta kesiyor ama bizim İshak'ın ortaları da çok iyi bence.Hocanın neden tutmadığı pek anlayamıyorum bu yüzden,sanırım gelirken kafasında Yusuf'tan sol bek yaratma gibi bir fantezi vardı ama gerek yok bence buna..Sol kanat normal şartlarda İshak-Yusuf ikilisi olmalı bence

Yorum

• bir kipirdama var
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ynt: İshak Doğan

Utandıracak bizi gibi duruyor.
                  Diriliş mi yapıyor ne
                  Çalışmaya devam

Yorum

• Yarım saatlik performansı amma abartıldı Her maç bu performansının üstüne koyarak oynarsa ne ala.

Yorum

• Hiç bir zaman uçan bir bek olamaz. Tekniği iyi ama diğer konularda yetersiz. Takasta önemli bir hamle olabilir.
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İshak Doğan

Henüz yapamadıklarından başka birşey göremedik, fakat kesin görüşe sahip değilim İshak için.

ĞS ilgileniyorsa da Veysel + Salih teklifi sanki hoş gibi gibi
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben olsam hic düsünmeden gs ye satarim, iyi bir sol bek olabilir, ama Esun Hocanin sistemine hic uymayacak bir adam, bu arada Hamza hoca gibi kücük vizyonlu bir adamdan baska hic kimse gs gibi bir takima, İshak gibi birini istemezdi,

@Tolga, görüyorum artiriyorum İshak= Koray Günter+Veysel Sari
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben olsam hic düsünmeden gs ye satarim, iyi bir sol bek olabilir, ama Esun Hocanin sistemine hic uymayacak bir adam, bu arada Hamza hoca gibi kücük vizyonlu bir adamdan baska hic kimse gs gibi bir takima, İshak gibi birini istemezdi,

@Tolga, görüyorum artiriyorum İshak= Koray Günter+Veysel Sari
                            Yok artık Lebron James yani...Veysel Sarı nedir yahu?Hadi Koray'i anladık da Veysel Sarı gibi bir kazma için İshak gibi adam verilir mi,bu neyin kafası böyle?

Yorum

• Sen yeter ki güzel performans göster. Bizler her daim destekçin oluruz.
                              Hamiş

Yorum

• İshak Doğan

Neyse salla ...
                                En son Tolga tarafından düzenlendi; 25.12.2014, 12:31.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim