Bu sezonu sakatlanmadan bitir ve totalde kupa dahil 10 maca cik baska birsey istemiyorum senden. En son 18 yasinda forma giyen oyuncuyu yugalamistik, sana yapmayiz umarim..
Madem bu kadar adam geldi şu 1461 çöplerini de dökelim artık..
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
ha böyle 1461 den 24 yasini kalmis sözde genc oyuncular yerine böyle gencleri A takima almaliyiz 24 yasina gelmis topa vurmasini bile bilmiyenlerin isi yok oyniyacaksa 17-22 yasindaki gencler yedekde en az sans bulmali. Allah kardesimizi utandirmasin simartmasin yoluna basarilarla gitsin
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Hepsi aynı anda oynarsa tecrübe eksikliği çok olur ama birde alıştıklarını ve aynı performansı gösterirlerse ne güzel olur.Hem alttan gelenler demek ki Trabzonspor'da oynabilicez der,yönetim fazla maaşlardan kurtulur,taraftarlarda canla başla mücadele eden ilk şampiyon olduğumuz yıllardaki gibi bir kadro görür
En son Muhammet YILMAZ tarafından düzenlendi; 03.07.2014, 09:46.
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Miniklerde oynarken "geleceğin Maradonası" denilen Oğuzhan sonunda imzayı atıyor.
Yetenekli mi? Fazlasıyla.
Çok sevindim. Çok fazla sevindim.
İnşallah bu formayı giyer ve her zaman çok çalışır.
Hayırlı olsun.
Hepsi aynı anda oynarsa tecrübe eksikliği çok olur ama birde alıştıklarını ve aynı performansı gösterirlerse ne güzel olur.Hem alttan gelenler demek ki Trabzonspor'da oynabilicez der,yönetim fazla maaşlardan kurtulur,taraftarlarda canla başla mücadele eden ilk şampiyon olduğumuz yıllardaki gibi bir kadro görür
yalnız kadro iyi, hepsi mevkilerini karşılıyorlar.acaba sadece bir senelik 1461 e verip birlikte oynamalarını sağlasak, yine yeni bir 1461 takımı elde edebilir miyiz?.tabi düşmeseydi takım daha rahat olurdu.şimdi bu oyuncuları iki altlige göndermek vakit kaybı oluyor.
Yorum