Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ferhat Yazgan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımın oyuncsu olacak kalitede değil.Kim o kalitede derseniz o da bir elin parmaklarını geçmiyor zaten !
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yediğimiz golde forvetin önünden nasıl kaçıp fırsat verdi hayret ettim.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hiçbirşeye karışmadı, resmen kaçak güreşti. Adını ilk yarının sonunda duydum.
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Hazırlık maçlarında bundan iyiydi. Büyük düşüşte.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bu arkadasin çapi degil ust siralarda oynayan kulupler.
            Adresi rize olmali
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bunun resmini antremanlarda hep göriyorum Kadroya giremiyor ama ilginc okadar yetersiz heralde

Yorum

• Keşke Gökhan gibi ptt takımlarından birine kiralansaydı da performansını görebilseydik.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• ver 1461 e oynasın
                  #50 Jackson Avelino Coelho
                  #7Miroslaw Szymkowiak
                  #61 İbrahima Yattara

Yorum

• 1461 de Batuhan Artaslan dan hayata formayi kapamaz gitse bile

Yorum

• Böyle para yiyicilerinin tatilcilerin 1461 gibi bir projeye gitmesine karşıyım, bunlar kim ya, Trabzonda ki herhangi bir amatör takımda oynayan hangi futbolcudan değerlidir, asla ve katta gelmemeli direk almanyada ki köyüne gönderilmeli.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böyle para yiyicilerinin tatilcilerin 1461 gibi bir projeye gitmesine karşıyım, bunlar kim ya, Trabzonda ki herhangi bir amatör takımda oynayan hangi futbolcudan değerlidir, asla ve katta gelmemeli direk almanyada ki köyüne gönderilmeli.
                        en kötü futbolculara dil ögrerir dicem de ben de pilot tskima gitmesine karsiyim
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• cocuga suc bulmaya gerek yok... usagi transfer ettiler geldi. yollamazsalarda niye gitsinki...
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• kim aldı neden aldı ona bakmak kazım

beni çağırsalar ben de gelirim yaşıma kiloma bakmadan
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• 1461'e kiralanmış, umarım sürekli oynar da bizde görürüz ışık var mı yok mu?
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• 1461'de kadro dışı bırakılmış galiba. Sözleşmesi feshedilir muhtemelen.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X