Adam sağ bek oynadı. Eleştirmek yersiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ferhat Yazgan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Niye sağ kanada konulmuş anlamadım. Pek hareketli bir oyuncu olmadığı için çok topla buluşamadı, bu onun eksiğidir ancak aldığı topları da çok etkisiz kullanmadı, oyun zekası iyi, bu belli oluyor. Ama bu adamın yeri ön libero, olmadı orta sahadır, kanatta oynaması çok ilginçti.
Orta alanda o kadar oyuncu varken mi? Hocam sen kadromuzu ezbere bilen adamsın, orta sahada bir tane bile yedek yok, hangi oyuncudan bahsediyorsun? Constant, Özer, Ekici üçlüsünün bir tane bile yedeği yok. Bir tane Soner var, onun da ne halde olduğunu belli. Devşirme Medjani, Salih, Atik oynuyor orada yokluktan. Hiçbirinin mevkisi orası değil.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat Çökmüş gibi ön libero diye gelip sağbeke kaydırıldı. Rakip doğru dürüst zorlamamasına rağmen hiç etkili olamadı. Ayağı fena değil ama orta alanda o kadar oyuncu varken şans bulması mümkün değil...yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Hiç şans almayıp sonra da mevkiisi dışında bir yerde oynatılmak haliyle etkisiz olmasını nedeni.
Ferhat Almanya altyapılı bir adam. Orada eğitimini almış bir oyuncu kendi pozisyonunun asgari gerekliliklerini bilir ve oynadıkça gelişir. (bilmek çok önemli. bilen adamı pratikte geliştirirsin ama bilmeyen adama o saatten sonra öğretemezsin).
Kesinlikle dmc pozisyonunda yararlanmak üzere elde tutulmalı. Yedeğin yedeği bile olsa kalsın.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ben asıl mevki olayına bakmıyorum nihayetinde orada şans bulduklarına göre oranın oyuncusu sayılıyorlar. Bu açıdan kadroya girme şansı az diye düşünüyorum...İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye sağ kanada konulmuş anlamadım. Pek hareketli bir oyuncu olmadığı için çok topla buluşamadı, bu onun eksiğidir ancak aldığı topları da çok etkisiz kullanmadı, oyun zekası iyi, bu belli oluyor. Ama bu adamın yeri ön libero, olmadı orta sahadır, kanatta oynaması çok ilginçti.
Orta alanda o kadar oyuncu varken mi? Hocam sen kadromuzu ezbere bilen adamsın, orta sahada bir tane bile yedek yok, hangi oyuncudan bahsediyorsun? Constant, Özer, Ekici üçlüsünün bir tane bile yedeği yok. Bir tane Soner var, onun da ne halde olduğunu belli. Devşirme Medjani, Salih, Atik oynuyor orada yokluktan. Hiçbirinin mevkisi orası değil.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu adami bu yüzden seviyorumİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat Yazgan...
Mecidiyeköy civarında korsan taksicilik yapan Erzincan'lı Erdem ile, sabetay bir ailenin fingirdek kızı Rana'nın aksiyon dolu aşk romanını yazsam, bu takma ismi kullanırdım... Güzel bir isim... Bizim takımda da böyle biri vardı sahi...
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ynt: Ferhat Yazgan
Hocam gozunu seveyim nasil yorum bu ozaman Vahid e Karabuk macinda niye lanet ettik...Adam ortasaha oyuncusu kanat olarak hicbir ozelligi yok...Tamam kotu oyuncu da olabilir ama bu yargiya bu macla varilmasi cok ama cok haksizca...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen asıl mevki olayına bakmıyorum nihayetinde orada şans bulduklarına göre oranın oyuncusu sayılıyorlar. Bu açıdan kadroya girme şansı az diye düşünüyorum...
Yani forumda yeni bir akim basladi tek macla oyuncu asar keser olduk bari sen yapma ...
Yorum
-
Bu olayın Vahid ya da Ersun Hoca ile ilgisi de yok takım kadro yapısının bize gösterdiği bu. Bu maçta kendini gösteremediyse daha zor şans bulur düşüncesindeyim. Bu Ferhat bu takımın oyuncusu değil demek değil. Avrupa'da zaten ismi yok. 11 lig haftasında da sadece 2 kez kadroya girebildi. Sanırım bu bazı şeyleri ifade ediyor...İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam gozunu seveyim nasil yorum bu ozaman Vahid e Karabuk macinda niye lanet ettik...Adam ortasaha oyuncusu kanat olarak hicbir ozelligi yok...Tamam kotu oyuncu da olabilir ama bu yargiya bu macla varilmasi cok ama cok haksizca...
Yani forumda yeni bir akim basladi tek macla oyuncu asar keser olduk bari sen yapma ...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Valla ben Vahid Hocali zamanda yapilan tercihlerin gercek goruntuyu yansittigini pek dusunmuyorum..Bir de Ersun Hocayla bakmak lazim.Genis bir kadro var kadroya girememesi gayet dogal...Ama cok kotu olduguna veya bu adamdan bi yol olmaz kanisina varabilmek icin bu mac kesinlikle olcu degil...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olayın Vahid ya da Ersun Hoca ile ilgisi de yok takım kadro yapısının bize gösterdiği bu. Bu maçta kendini gösteremediyse daha zor şans bulur düşüncesindeyim. Bu Ferhat bu takımın oyuncusu değil demek değil. Avrupa'da zaten ismi yok. 11 lig haftasında da sadece 2 kez kadroya girebildi. Sanırım bu bazı şeyleri ifade ediyor...
Yorum
-
Super yaİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat Yazgan...
Mecidiyeköy civarında korsan taksicilik yapan Erzincan'lı Erdem ile, sabetay bir ailenin fingirdek kızı Rana'nın aksiyon dolu aşk romanını yazsam, bu takma ismi kullanırdım... Güzel bir isim... Bizim takımda da böyle biri vardı sahi...
#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum