850 Tl ile diğer futbolculara gözdağı verilmiş resmen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kurtuluş Yurt
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Genelde öyle olur. Bütün transferlerden hocaların haberi vardır.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bütün transfer çalışmaları yeni hocamızın bilgisi ve direktifi dahilinde yapılıyor."
Halilhodzic'e helal olsun, onca işin gücün arasında Türkiye İkinci Ligi'ni bile takip ediyormuş.
Yorum
-
benim burda anlamadim.23 yasinda 2 sene 1461 versen.TSL tecrübesi olmayan 25 yasinda en iyi ihtimal yedek Kaleci kazanirsin.Ne anladim ben bundan.Ibrahim var veya daha iyi daha genc kaleci alinlir o zaman kadar.Bu Transferin anlami ne?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu 850 TL işi benim hoşuma gitti. 1461'e kiralanırsa orada doğru düzgün bir para verirler zaten.
Maaşının aylık 850 TL olmasının şöyle bir yararı var, kiralık göndereceğimiz zaman ben gitmeyeceğim diyemez. Bunu 1461'in Trabzon Karadenizspor olduğu zamanlarda yaşamıştık. Fatih Altundağ gitmek istememişti ve yarım sezon ya da bir sezon yollayamamıştık.
Yorum
-
Batuhan'ın da yokİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş 1461 yolcusu sanırım... Fotoğrafını koymamışlar"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bütün transfer çalışmaları yeni hocamızın bilgisi ve direktifi dahilinde yapılıyor."
Halilhodzic'e helal olsun, onca işin gücün arasında Türkiye İkinci Ligi'ni bile takip ediyormuş.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde öyle olur. Bütün transferlerden hocaların haberi vardır.

Sibel, en çok üzüldüğüm konu; yönetim, hoca, futbolcuların taraftarı kandırması. Bu nasıl birlikteliktir ki, göz göre göre yalan konuşuyorlar?
Gördük işte, bütün transfer çalışmalarının yeni hocamızın bilgisi ve direktifi dahilinde yapılmadığını.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslmn arkadasi ve forum yöneticisini tebrik ederim baya güncellenmis oyuncu basliklari bir tek bu kaldi sanirim. (Malesef) Trabzonspor oyuncusu ve 1461 Trabzon'a kiralik verildi
Aynen bu benim gözümden kaçmış, başlık diğer kısma taşınmalı.
Mustafa Yumlu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum