Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kurtuluş Yurt

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

850 Tl ile diğer futbolculara gözdağı verilmiş resmen.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Bütün transfer çalışmaları yeni hocamızın bilgisi ve direktifi dahilinde yapılıyor."

Halilhodzic'e helal olsun, onca işin gücün arasında Türkiye İkinci Ligi'ni bile takip ediyormuş.
      Genelde öyle olur. Bütün transferlerden hocaların haberi vardır.

Yorum

benim burda anlamadim.23 yasinda 2 sene 1461 versen.TSL tecrübesi olmayan 25 yasinda en iyi ihtimal yedek Kaleci kazanirsin.Ne anladim ben bundan.Ibrahim var veya daha iyi daha genc kaleci alinlir o zaman kadar.Bu Transferin anlami ne?
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Bu 850 TL işi benim hoşuma gitti. 1461'e kiralanırsa orada doğru düzgün bir para verirler zaten.

Maaşının aylık 850 TL olmasının şöyle bir yararı var, kiralık göndereceğimiz zaman ben gitmeyeceğim diyemez. Bunu 1461'in Trabzon Karadenizspor olduğu zamanlarda yaşamıştık. Fatih Altundağ gitmek istememişti ve yarım sezon ya da bir sezon yollayamamıştık.

Yorum

Arkadaş 1461 yolcusu sanırım... Fotoğrafını koymamışlar

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaş 1461 yolcusu sanırım... Fotoğrafını koymamışlar
              Batuhan'ın da yok
              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Ynt: Kurtuluş Yurt

Hacı bu adama ramazan kumanyası yollasa ancak geçinir
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Bütün transfer çalışmaları yeni hocamızın bilgisi ve direktifi dahilinde yapılıyor."

Halilhodzic'e helal olsun, onca işin gücün arasında Türkiye İkinci Ligi'ni bile takip ediyormuş.
                  İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Genelde öyle olur. Bütün transferlerden hocaların haberi vardır.

Sibel, en çok üzüldüğüm konu; yönetim, hoca, futbolcuların taraftarı kandırması. Bu nasıl birlikteliktir ki, göz göre göre yalan konuşuyorlar?

Gördük işte, bütün transfer çalışmalarının yeni hocamızın bilgisi ve direktifi dahilinde yapılmadığını.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

1461 kısmına taşınsa iyi olur.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

Bugün Ofspora karşı çok kötü bir maç çıkardı
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Güncel
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Bugün icin saolasin sayende gol yemedik bugün,kaleye cok fazla sut isabet etmedi ama iki tane cok net pozisyonu cikardin.

Yorum

slmn arkadasi ve forum yöneticisini tebrik ederim baya güncellenmis oyuncu basliklari bir tek bu kaldi sanirim. (Malesef) Trabzonspor oyuncusu ve 1461 Trabzon'a kiralik verildi
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              slmn arkadasi ve forum yöneticisini tebrik ederim baya güncellenmis oyuncu basliklari bir tek bu kaldi sanirim. (Malesef) Trabzonspor oyuncusu ve 1461 Trabzon'a kiralik verildi
                              Aynen bu benim gözümden kaçmış, başlık diğer kısma taşınmalı.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

Trabzonspor Kurtulus Yurt'un sözlesmesini karsilikli olarak feshetti.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim