Hala bir kulüp bulamadin mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turgut Doğan Şahin
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şenol Hoca Aydın'ı disiplinsiz diye kadro dışı bırakırken, bizim disiplinsiz diye kadro dışı bıraktığımız oyuncuyu neden alsın? Yönetimin Turgut'dan para kazanmak gibi bir hedefi olduğunu düşünmüyorum. 3 gün içerisinde kulüp bulamazsa en iyi ihtimalle 450 bin euroya mal olacak. O da devre arasında kurtulabilirsek...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Kötü bir futbolcu değil zaten disiplinle alakalı bir kararla kadro dışı bırakıldı.
Sol kenarda Yusuf'u alternatifsiz bırakmamak lazım. Dönerse sevinirim. Gökhan Karadeniz var sadece. Sefa solda beceremez.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Süper Lig'le 1.Lig arasında inanılmaz bütçe farkları var. Küme düşen takımlar bu yüzden yüksek maliyetli oyuncularını satma yoluna gidiyor. Bu durumda Turgut'un para umrunda değil demektir çünkü Kayseri'de 300-400 bin eurodan fazlasına oynayamaz. Bu paraya razıysa Süper Lig'den veren bir takım niye çıkmadı soru işareti. İşin en ilginç tarafı ise Kayseri bu adamı bonservissiz aldığımızı ve maliyetinden dolayı ondan kurtulmaya çalıştığımızı bilmesine rağmen nasıl 500 bin euroya sayıyor?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Açıkçası ben 500.000 Euro muhabbetine inanmıyorum, eğer gerçekse benim için büyük sürpriz olur.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper Lig'le 1.Lig arasında inanılmaz bütçe farkları var. Küme düşen takımlar bu yüzden yüksek maliyetli oyuncularını satma yoluna gidiyor. Bu durumda Turgut'un para umrunda değil demektir çünkü Kayseri'de 300-400 bin eurodan fazlasına oynayamaz. Bu paraya razıysa Süper Lig'den veren bir takım niye çıkmadı soru işareti. İşin en ilginç tarafı ise Kayseri bu adamı bonservissiz aldığımızı ve maliyetinden dolayı ondan kurtulmaya çalıştığımızı bilmesine rağmen nasıl 500 bin euroya sayıyor?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum