Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turgut Doğan Şahin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anelka kadar umarsız olman için onun kadar yetenekli olman lazım.Gule gule.
    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anelka kadar umarsız olman için onun kadar yetenekli olman lazım.Gule gule.
      nokta

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü @Trabzonspor · 38 dk.
        Oyuncumuz Turgut Doğan Şahin hakkında son günlerde çıkan " kadro dışı kaldı, kovuldu" haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Yanlış transferdi, verilen garanti ücret de çok uçuktu fakat bu şekilde gönderilmemeli. Serdar Gürler'dan daha faydalı olur en basitinden.
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• o kadarmı kötü bu adam bizmi önyargılıyız?

Yorum

• İnanıyorum ben sana koçum devam

Yorum

• bence başarılı olabilecek bir kapasitesi var ama vahid gibi ters bir hocayla çok sıkıntı yaşayacaktır. Hiç vahide göre bir adam değil. Vahid kimseyi kazanmaya çalışmıyor sadece azarlıyor bağırıyor eziyor.

Yorum

• Sözleşme süresi , verilen para vs dezavantajı çok ama ben bu adamdan birşeyler bekliyorum.
                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• gitme hacı...paran iyi,hem sefa dünya yıldızı..kurtarır o takımı
                  If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                  Milton Friedman

Yorum

• kalması gerekir
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Kesinlikle takımda tutulması gereken bir yetenek satılması hata olur eğer hocayla uyuşmazlığı varsa uygun bir takıma kiralanması gelecek adına akıllılık olur ilerde çok pişman olacağımız bir adam

Yorum

• Gelmesi hataydı.. Topla cok oynayan futbolcunun çağdaş futbolda yeri yok.. messi bile bunlar kadar topla oynamıyor o yetenekle... Özer de aynı muameleyi görebilir

Yorum

• Sırf Hami aldırdı diye 3 oyuncuya karşı önyargılı Vahid
                          Serdar,Deniz,Turgut

Yorum

• ben bu takımda oynabileceğini düşünüyordum
                            TRABZONSPOR
                            iyi ki varsın Eren Bülbül...
                            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sırf Hami aldırdı diye 3 oyuncuya karşı önyargılı Vahid
                              Serdar,Deniz,Turgut

Serdar Fransızca ve Türkçe biliyor hoca için altın kıymetinde

Deniz tek forvet alternatifimiz, hoca onu gönderir Emre'yi tutardı önyargılı olsaydı ki adam sakattı maçlarda bile göremedi hoca nasıl olduğunu...

Turgut ise hocaya ilk günden saygısızlık yaptı ve hoca kendi prensipleri gereği bir karar aldı, zaten iyi de çalışmıyormuş...

Bence en baştan alınması hataydı ama yetenekli bir oyuncuydu, artık Sefa da alındığına göre bu kadar kanat alternatifi arasında gerek yok zarar edilmeden gönderildiği takdirde bence sıkıntı yok.
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• oldukça yetenekli bir oyuncu.hodzic in saçma sapan kararlarının kurbanı oldu.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim