ilk 25 kişilik listede olacak seviyede değil ama önümüzdeki yıllarda yükselişe geçme olasılığı yüksek. yinede iyi teklif gelirse satılabilir yada kiralık yollanabilir
"Ben size torunlarınıza anlatacağınız bir hikaye yazdım, nasıl anlatmak istediğiniz size kalmış..." Şenol Güneş
finalde izledim.bence büyük takım oyuncusu değil.küçük takımın her şeyi yapmaya çalışan iyi oyuncusu tipi var kendilerinde.etkili sol ayağı var.lakin futbol aklı düşük biraz.al-verleri yok.
Geçen yıl takımda kalsaydı ve şans bulsaydı waris ve yatabare'den daha faydalı olurdu ayrıca küçük takım topçusu büyük takım topçusu diye bir ayrıma inanmıyorum iyi oyuncu iyi oyuncudur
Soner ve Zeki'nin yıllardır takıma hiçbir şey vermediği halde takımda kalması nasıl anormal bir durumsa Gökhan'a hiçbir şansın verilmemesi de anormal bir durumdur
Millet neyi izledi de bu adamı iyi ilan etti anlamadım. Geçen sene Antalya'nın neredeyse tüm maçlarını izledim. Bu adam Trabzonspor topcusu filan değil.
Güle Güle Gökhan,hazırlık maçlarındaki performansın,şutların bence bir şansı hakediyordu..
Yusuf>Gökhan>Sefa>Erkan şu anki performanslarına göre durum bu..
Erkan +Sefa 6m€ yu geçiyor yıllık ucretleri de 2m€yu geçiyor.Bu iki boş transfer olmayıp tek Gökhan kalsaydı bir sağlam kanat alırdık.Gökhan yedek olsa da sorun çıkartmazdı.Son üç sezondur takımlarıyla şampiyonluk yaşıyor.Neyse göztepeye hayırlı olsun.Umarım Gökhanı da süper ligte izlemeye başlarız..
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Yorum