Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel bir gelir elde etmek için ideal performans.

Trabzonspor'un böyle adamlarla maceraya ihtiyacı yok.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• ilk 25 kişilik listede olacak seviyede değil ama önümüzdeki yıllarda yükselişe geçme olasılığı yüksek. yinede iyi teklif gelirse satılabilir yada kiralık yollanabilir
      "Ben size torunlarınıza anlatacağınız bir hikaye yazdım, nasıl anlatmak istediğiniz size kalmış..."
      Şenol Güneş

Yorum

• Seneye süperligde 1 sezon kiralık oynaması gerektiğini düşünüyorum Rizede falan

Yorum

• antalya lige çıkarsa satın alabilir gökhanı.belki parasını çıkartır. yaşı genç olsa trabzonda geleceği olabilirdi.

Yorum

• Antalya Süper Lige çıkarsa ilk yarı performansı gözden geçirilip, geri dönüş-satış değerlendirilmesi yapılabilir.
            MCMLXVII

Yorum

• finalde izledim.bence büyük takım oyuncusu değil.küçük takımın her şeyi yapmaya çalışan iyi oyuncusu tipi var kendilerinde.etkili sol ayağı var.lakin futbol aklı düşük biraz.al-verleri yok.
              TEKKEBALL

Yorum

• Bence denizin yerine Takimda kalabilir
                En son murmut tarafından düzenlendi; 12.07.2015, 16:16.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• bence yedek oyuncu olarak kalmali gecensene yedeklerin cogu defans di hatta soner alternativ di
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Milyon Euro'lara oynayanlar yatarken senin hırsın içimizi ısıtıyor.

Umarım kendini geliştirirsin.

Yorum

• Yatabareler Erkanlar Sefalar Sonerler büyük takım oyuncusu ama sen küçük.
                      Olsun.

Yorum

• Geçen yıl takımda kalsaydı ve şans bulsaydı waris ve yatabare'den daha faydalı olurdu ayrıca küçük takım topçusu büyük takım topçusu diye bir ayrıma inanmıyorum iyi oyuncu iyi oyuncudur
                        Soner ve Zeki'nin yıllardır takıma hiçbir şey vermediği halde takımda kalması nasıl anormal bir durumsa Gökhan'a hiçbir şansın verilmemesi de anormal bir durumdur
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Millet neyi izledi de bu adamı iyi ilan etti anlamadım. Geçen sene Antalya'nın neredeyse tüm maçlarını izledim. Bu adam Trabzonspor topcusu filan değil.
                          8. Kuşatma

Yorum

• Güle Güle Gökhan,hazırlık maçlarındaki performansın,şutların bence bir şansı hakediyordu..
                            Yusuf>Gökhan>Sefa>Erkan şu anki performanslarına göre durum bu..
                            Erkan +Sefa 6m€ yu geçiyor yıllık ucretleri de 2m€yu geçiyor.Bu iki boş transfer olmayıp tek Gökhan kalsaydı bir sağlam kanat alırdık.Gökhan yedek olsa da sorun çıkartmazdı.Son üç sezondur takımlarıyla şampiyonluk yaşıyor.Neyse göztepeye hayırlı olsun.Umarım Gökhanı da süper ligte izlemeye başlarız..
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Sadece 1 maç - 37 dakika- izleyebildik.

Yolu açık olsun ne diyelim.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• bıyeremı gıdıyor gokhan hayırdır _???
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim