Kiralıklar içinde özellikle takip ediyorum. bana göre ts ye çok ama çok faydalı olacak ve uzun yıllar oynayacak.. kiralık göderilmesi yanlış ama bu sene patlama yapıp geri gelecektir ki zaten kendini göstermeye başlamış bile...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Karadeniz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ynt: Gökhan Karadeniz (MP Antalyaspor - Kiralık)
Yapacak birşey yok bu kadroda şans bulamazdı. Yine de süper lig takımına kiralasak daha iyiydi.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
bugün de attı golünü antalyasporda çok şey kazanacak buna inanıyorum ve inşallah harcamayız bu çocuğu bence geleceği çok iyi
bence şuan cardozo dan çok daha hazırEn son kudu_61 tarafından düzenlendi; 29.09.2014, 00:19.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
fatih atik dediğiniz kadar kötü değil onun tercih edilmesi mücadelesi sorun bu soner süper oyuncu sorunu hiç mücadele etmemesi mücadele etmeyen adam olmazİlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol atti mukemmel bir frikigi direkten döndü, sen Antalya da sürun Fatih Atik denen yeteneksiz 11 de oynasin, torpilin gözü kör olsun...
Yorum
-
gene attı golünü dönüşünü bekliyorum her hafta antalyanın gollerine bakın ya asist ya gol var gökhan dan diğer isim emrah resmen ikisi taşıyor antalyayı (emrah fatihten iyidir ama hocam beğenmedi)UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

10 uzerinden 9 luk mac cikardi.Ts den geldim 2.ligde oynuyorum havasinda degil cok caliskan ...Iyice pissin geri gelsin
Yorum