Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kiralıklar içinde özellikle takip ediyorum. bana göre ts ye çok ama çok faydalı olacak ve uzun yıllar oynayacak.. kiralık göderilmesi yanlış ama bu sene patlama yapıp geri gelecektir ki zaten kendini göstermeye başlamış bile...
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Ynt: Gökhan Karadeniz (MP Antalyaspor - Kiralık)

Yapacak birşey yok bu kadroda şans bulamazdı. Yine de süper lig takımına kiralasak daha iyiydi.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Oyunun gidişatını, şeklini ve yönünü değiştirecek biçimde.

Hamle oyuncusu olarak denenebilirdi.

Şanlıurfa maçının özet görüntülerine baktığımda bütün pozisyonların içinde var.

Maçın tek golünde de topu getiren, golü hazırlayan Gökhan olmuş.

Yorum

• Trt sporda su an antalya maci canli yayinlaniyor. Sanirim golde asisti gokhan yapmis. Yeni actim tam anlamadim ama golcu oyuncu icin fazla asist yapiyor gibisinden konusuyor spiker.
          Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• 2. Asistini yapti ordu karsisinda 3-0 oldu
            Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• Ilk yariyi izledim gayet iyi oynadi, fiziken cok hazir zaten...Son tercihlerde hic bencillik yapmadi. Emrah a da dikkat ettim Emrah dan daha etkiliydi...Cok begendim 10 uzerinden 9 luk mac cikardi.Ts den geldim 2.ligde oynuyorum havasinda degil cok caliskan ...Iyice pissin geri gelsin

Yorum

• bugün de attı golünü antalyasporda çok şey kazanacak buna inanıyorum ve inşallah harcamayız bu çocuğu bence geleceği çok iyi
                bence şuan cardozo dan çok daha hazır
                En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 29.09.2014, 00:19.
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Gol atti mukemmel bir frikigi direkten döndü, sen Antalya da sürun Fatih Atik denen yeteneksiz 11 de oynasin, torpilin gözü kör olsun...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gol atti mukemmel bir frikigi direkten döndü, sen Antalya da sürun Fatih Atik denen yeteneksiz 11 de oynasin, torpilin gözü kör olsun...
                    fatih atik dediğiniz kadar kötü değil onun tercih edilmesi mücadelesi sorun bu soner süper oyuncu sorunu hiç mücadele etmemesi mücadele etmeyen adam olmaz

Yorum

• Cardozo'ya pas atacak 1 numaralı isimdi burada izlediğim kadarıyla.
                      Şu an hiç top gitmiyor olduğunu gördükçe içim kan ağlıyor.

Yorum

• Cok begeniyorum gökhan i...inşallah geri döner... Adamda inanilmaz potansiyal var...
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• gene attı golünü dönüşünü bekliyorum her hafta antalyanın gollerine bakın ya asist ya gol var gökhan dan diğer isim emrah resmen ikisi taşıyor antalyayı (emrah fatihten iyidir ama hocam beğenmedi)
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Diarra'ya nefis paslar atıyor. Diarra biraz becerikli olursa sezonu iyi bir asist sayısı ile bitirecek Gökhan. Kiralanmasının yanlış olduğunu düşünüyorum hala.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Halil hocanın torpillileri yerine kadroda alternatif olarak düşünülebilirdi.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Seneye de bizde gollerini atar umarım Türk forvet e ihtiyaç var bu devirde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim