kiralik gitmesin...seneye yine basimiza dert olacak...versinler bonservisini eline
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Deniz Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inşallah kalmaz takımda.
Bursa taraftarı alınmaması yönünde baskı yapıyor.bugünkü mağlubiyette bunun tuzu biberi oldu.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Başakşehir gibi maddi sıkıntısı olmayan ,taraftarsızlıktan dolayı baskı ortamı da olmayan ve 11'e girmesi yüksek ihtimal olan bir takımı dahi reddediyorsa aklını peynir-ekmek ile yedi demektir.
Tez zamanda hem kendisi hem bizim için en doğru kararı alması dileğiyle.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
gidyorsun ileride top kayıpların topu kontrol edemeyeşin ve kazmalıkların ile gidiyorsun. sen bile bu işten ekmek yiyorsan ayıptır türk futbolunun haline...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
kesinlikle çıkmamıştırİlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüle güle, Bayern altyapısından senin kadar becerikli bir forvet çıkmışmıdır acaba
Yorum
-
başkan canlı yayında büyük oranda anlaşma sağlandığını söyledi.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin gitti mi ?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum