Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Deniz Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bayern münihe olan saygım azaldı bu arkadaş yüzünden..

Yorum

• Mustafa Tiryaki > Deniz
      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• ben olsam kalacagim diye diretmezdim.trabzon yeterince tekin bir yer degil, ne olacagi belli olmaz.illa bir manyak cikar, sonra piskolojin bozulur, zamaninda gitmeyi bil,

Yorum

• Umut ile Henriquenin kötü ozelliklerinin birleşimi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Lan neyse ben bi şey demiyorum!
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Küçük takım oyuncusu. Yarın Başakşehire gitsin destan yazar oralarda.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sayılmayan gollerin adamı.
                Neyse en azından düdükten sonra da olsa topu içeri atabildiğini gördük.
                En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.01.2016, 21:08. Sebep: imla
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Siz iki Yılmaz gidin. El ele verip gidin. Başka diyarlara uzaklara çok uzaklara.

Yorum

• 3. veya 4. forvet olarak takımda kalır.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Genclerbirligi istiyordu, hemen verin gitsin. en iyisi bedavaya verin !!
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• gitsene ! dogru genclere antepe nereye gidiyorsan git . gerci hami efendi gördemez ki ,hatta cardozo yerine oynatirda.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3. veya 4. forvet olarak takımda kalır.
                          14. forvet olarak kalması bile Trabzonspor'a hakarettir.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bayern munihe izleteceksin bunu al alt yapından çıkan adam bu diyeksin utançlarından parası neyse verip alır futbolu bıraktırır buna

Yorum

• Eskişehir,Gençlerbirliği,Başakşehir sıraya girmiş efendi kulüp beğenmiyor

Yorum

• Ömer Şişmanoğlu, Emre Güral kadar kendine güvenmiyor musun ? Çok mu sevdin yaylalarımızı ? Git diyorum hayatım git, hastayım diyorum, psikopatım diyorum, giiittttt !!!!!!!!
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim