Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Gürler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Serdar Gürler

Trabzonspor oyuncusu değil bence.

"İnşallah bu söylediğim cümleden utandırabilir beni"

Yorum

• Futbol zekası 10 üzerinden 1 bu çocuğun

Yorum

• Şu adama para verip almayın dedik. Futboldan anlamıyorsun dediler... Peki deyip sustuk.

Hep söylüyorum, iyi bir karikatür tiplemesi olabilir, Tom ve Jerry filninde Tom karakterini canlandırabilir, hatta Madagaskar Milli Savunma Bakanı bile olabilir, ama Trabzonspor'da futbolcu olamaz. Devre arası gönderilmelidir.
        En son Misafir tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 11:07.

Yorum

• Pek umidim yok acikcasi, zaten tanidigim bir oyuncu degildi ama su ana kadar Trabzonun futbolcusu olamaz izlenimi verdi.

Yorum

• Bazi konulari cok abartiyoruz cidden, Gencler macinda 4. golde bildigin yüzde 50 katkisi var, zaten bu adam ilk 18 de galib geldigmiz maclardan sonra her türlü son 15-20 dakika oynar, ne yapalim yedek kadroya Gökhan Töreyi mi alip oturtalim?????
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Trabzonsporun futbolcusu değil...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• elazığlı arkadaşlarıma sormuştum, maçlara giden arkadaşlar bunlar... deniz ve serdar ı aldık, nasıl oyuncudur bunlar diye sormuştum ve cevapları buraya yazmıştım. deniz için ''taş gibi golcü, iyi transfer yaptınız'' diyerek öven arkadaşlar, serdar için ''bizi bundan kurtarıp üste para verdiğiniz için teşekkür ederiz'' demişlerdi.

varmış adamların bir bildiği. elazığ da ben bu arkadaşı yeterince izlemiştim zaten ve ne olduğunu, maksimum ne verebileceğini biliyordum. şaşırmadım, volkan şen de en azından yetenek vardı bu arkadaşta yetenekte yok.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Serdar Gürler

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  elazığlı arkadaşlarıma sormuştum, maçlara giden arkadaşlar bunlar... deniz ve serdar ı aldık, nasıl oyuncudur bunlar diye sormuştum ve cevapları buraya yazmıştım. deniz için ''taş gibi golcü, iyi transfer yaptınız'' diyerek öven arkadaşlar, serdar için ''bizi bundan kurtarıp üste para verdiğiniz için teşekkür ederiz'' demişlerdi.

varmış adamların bir bildiği. elazığ da ben bu arkadaşı yeterince izlemiştim zaten ve ne olduğunu, maksimum ne verebileceğini biliyordum. şaşırmadım, volkan şen de en azından yetenek vardı bu arkadaşta yetenekte yok.

Aslında Elazığ'daki oyununa göre Trabzonspor'da biraz daha mücadeleci ama maalesef küçük takımın büyük topçusu. Yalnız iyi bir yedek bence.

Yorum

• Çok yetersiz maalesef, dünkü maçta kendini göstermeliydi, devre arasında talibi falan varsa gönderilsin.

Yorum

• Erkenden yorum yapmak istemiyorum ama, Barış Memiş'in bir ismini geçirmek istedim.
                      keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erkenden yorum yapmak istemiyorum ama, Barış Memiş'in bir ismini geçirmek istedim.
                        Baris Memisle zerre alakasi yok Baris'ta yetenek var hirs yok ,azim yok , Serdar da yetenek kisir ; hirs , azim o bicim... motoru yakacak derecede kosuyor cabaliyor.Ama son hareketler acemice, panik halinde..Baris Memis'le nasil benzerlik kurduk anlayamadim

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baris Memisle zerre alakasi yok Baris'ta yetenek var hirs yok ,azim yok , Serdar da yetenek kisir ; hirs , azim o bicim... motoru yakacak derecede kosuyor cabaliyor.Ama son hareketler acemice, panik halinde..Baris Memis'le nasil benzerlik kurduk anlayamadim
                          Benzerlik kurmadım zaten. Ben olsam B.Memiş'i tercih ederim.
                          keyif adamı ..

Yorum

Benzerlik kurmadım zaten. Ben olsam B.Memiş'i tercih ederim.
                            Cumle yanlis anlasilmaya baya musait kusura bakma

Baris once Erciyes'te 11 e girsin sonra bizle ismi gecer diyeyim de altta kalmayayim
                            En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 05.12.2014, 19:27.

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cumle yanlis anlasilmaya baya musait kusura bakma

Baris once Erciyeste 11 e girsin sonra bizle ismi gecer diyeyim de altta kalmayayim
                              Serdar da Trabzonspor'da 11'e girsin bakalım.
                              keyif adamı ..

Yorum

Serdar da Trabzonspor'da 11'e girsin bakalım.
                                Giremez zaten su görüntüsüyle ona suphe yok Yani ikisi de bizim takimin 11 topcusu olamazlar diyelim de uzlasalim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim