Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Gürler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şansı fena tepti. Tam ona göre bir zamanda girdi ama işte...Olmadı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ersun Yanal'ın özellikle ikinci yarılarda Jokeri olacaktır. Yetenekli mi ? Hayır ama sürati ile bugün skora etki etti.

Evet gol vuruşu çok kötüydü ama eğer 4. golü attıysak Serdar sayesin de attık. Gidin özeti izleyin Bosingwa 4. golden önce topu ileri atıp peşinden deli gibi koşarken rakip oyuncu ondan daha önce topa yetişecekti bu esnada Serdar süratiyle rakibi geçip Bosingwa ile rakip arasına girerek perdeleme yaptı bu sayede Bosingwa da kalan top önce Sefaya ardından da Cardozoya ulaşarak o harika gole vesile oldu..

Bu akıllı hareketin den dolayı Serdarı tebrik ediyorum ama o gol pozisyonu yakışmadı kendini geliştirmesi lazım yoksa sadece süratiyle süre alabilir..
      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
      Komünar..

Yorum

• Bozma moralini ama yardımlaşmayı öğren ben orda o topu gene yatabareye vermeni beklerdim canın sağolsun daha iyi olacak ilnşallah
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• 4. Golde bosi nin önünden sağa devam ederek rakibin birini eksilten de serdardı dikkatli lun lütfen gol bü kaçar önemli olan orda olması haftaya atar inşallah
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Serdar Gürler

Cok iyi niyetli. Cok seviyorum. Ama cok yetersiz bizim icin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Çok heyecanlı.
              Panik yapıyor. Bir an evvel kendisini kanıtlama telaşında.

Onda çok fazlasının olduğunu biz de biliyoruz. Hocası da biliyor.
              Mental olarak olgunlaşması lazım.
              Süratinde , topsuz oyununda ,tekniğinde sorun yok.

Yorum

• Güveniyorum ben Serdar'a.
                İnşallah daha fazla süreyi alır, çok çalışarak.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Birseyler eksik...Cok calismali...Insallah iyi olur.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kiralık verilsin.

Yorum

• Ön alanda topla oynadığımız oyunu destekleyebilecek türden futbolcu değil.Deplasman maçlarında değerlendirilebilir mi,Sefa,Yusuf,Waris varken o da zor.

Herkes her takımda,her oyun planına uygun olarak oynayacak diye bir şey yok.Kendisine başarılar dileyip gönderilmeli.

Yorum

• Lig uzun maraton. Başkanın düşüncesi şampiyonluk belli. Hoca'da bu yolda güzelce gidiyor.Bu sezon Kiralık vermek gibi bir hata yapılacağını zannetmiyorum.

Waris'in de alternatifi bulunmadan satılacağını düşünmüyorum.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Kendisinden fazla bir beklentim yoktu,olmayacakta serdar i bizde basarili olabilecek kalitede görmüyorum umarim israr edilmez.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sahada olumlu hareketini göremedim, tribünde maçı izleyen taraftardan farkı yoktu .
                            .

Yorum

• Hayalirikligi.Cok sey bekliyordum.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İzlediğim ilk maçtan beri söylüyorum, hiçbir ışık vermiyor. Ne fizik ne teknik, ne de mental özellikleri iyi. Kalitesiz bir oyuncu. Maalesef.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim