Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor defteri hepten kapandı diyebiliriz, keşke kampa hiç çağrılmayıp doğrudan satılık listesine konulsaydı.

Yorum

• Alexandru Bourceanu

Uzuldum(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Fanatikteki haber doğruysa bu iş burda biter. Ümit abi başardı sonunda çok üzgünüm.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 2 Min.Vor 2 Minuten Übersetzung anzeigen
          Bourceanu'dan güzel bir haber gelebilir, hadi hayırlısı
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kulüpten açıklama geldi. Sanırım öyle 6, 7 aylık bir durum yok sevindim.

Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• İnş. önemli bir şeyi yoktur.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• resmi siteye göre ciddi değil ben güveniyorum bourceanu ya ve ilk defa çift ön libero diyorum
                mbia-bourceanu
                sağlam 1 stoper
                1 sol bek
                belki 1 sağ bek
                ve 1 forvet şart
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sakatlığı atlatmışsa çok fayda sağlar. Adamda ayrı bi hava var cidden ya. Sahada sanki komutan gibi. Ağırlığı belli. Ama beğenmeyen arkadaşlar çok. Bu sezon takımda olsa cidden daha farklı şeyler olurdu. Hami hocanı döneminden takımı rahatlatan en önemli oyuncuydu bence. Zekiyi Xeki yaptı. Özeri adam oynuyor ha yaptı.

En sevdiğim özelliği top kimde olursa olsun bu adam kendini boşa çıkarıyor. Diğerleri gibi şuraya at falan deyip boş boş bakmıyor. Hemen boşa çıkıp sorumluluk alıyor. Bir tek ben mi hayranım şu özelliğine? Ayrıca hatırı sayılır uzun pası da var.

Boşa çıkıp top isteme özelliğine aynen katılıyorum kesinlike sorumlulaktan kaçmıyor saklanmıyor her zaman sağa sola kayıp top alıyor Hami zamanında defanstan topu 3. bölgeye taşıma olayını tek başına yapıyordu. Bu adamı görünce Zokora'nın resmen buraya yatmaya geldiğini net olarak anlıyorsun. O zamanki formunu bulursa kesinlikle ilk 11 'de oynaması gerekiyor. Mehmet, Mbia ve Borca bence ideal bir orta saha olur. Böylece Mediani asıl yerine stoper'e geçer, Özer Mehmet'in ve Mbia'nın yedeği olur Fatih Atik ve Soner 'de tribüne çıkarlar ki oraya hak ediyorlar zaten.
                  “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Gene mi sakatlandın

Kabahat sende değil seni takımda tutanlarda.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Sakatlığını atlatmış, formada bir Bourceanu takıma ivme kazandırır.

Lakin yaşadığı sakatlıklar sonrasında faydalı olacağını sanmıyorum.

Umarım beni yanıltırsın, çakı gibi geri dönersin.

Ve sana sallayan kişilere oynadığın güzel futbolla cevap verirsin.

Yorum

• Gecen sezon yolunu gozlemistim gelemedi ve sezon icersinde yokluğunu cok aradik..İnsallah en kisa zamanda döner böyle adamlara her zaman ihtiyac var.

Yorum

• keske oynasa aynı bolgede 3 ıyı oyuncumuz olacak mbia-aytac-borce
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Adam.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Eğer kalırsa ve sakatlanmazsa o bölgedeki banko adam olacak Borceanu.
                              Dallas Mavericks
                              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Çok fazla konuşulması olayı biraz sulandırmış.Kimsenin ondan Viera gibi oynamasını bekleyen yok.Ama geçen sene orta sahamız yol geçen hanıydı.Defanstan seken topları kovalayacak,takımın direncini artıracak,rakibi ''ıstıracak'' adamların yokluğunu çok yaşadık.

Ligin ilerleyen haftalarında,yorgunluğun arttığı ve bireysel performansların düşmeye başladığı dönemde ayakta kalacak oyuncular şart.Bugün 30 yaşını devirmiş yıldız eskisi oyunculara milyonların harcanmasına imrenen taraftarlarımız Bourceanu gibilerine burun kıvırıyorlar ama şu şanssızlıklardan kurtulursa bu sene ondan çok verim alacağız.

Alex-Mbia-Ekici uyumu sağlanırsa,arkalarında Özer,Okay ve Aytaç varken herkes müsterih olsun hiçbir maça havlu atan Trabzonspor olmayacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim