Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takıma karşı oyun anlamında kaybolan heyecanımı yeniden getirdi bu adam. Eliyle "hadi hadi canlan" der gibi hareketleriyle resmen taraftarın sahadaki temsilcisi gibi.. Adamsın aynen devam aynenn...
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ayakları da gayet iyi. Sol ayağıyla bile uzun pas atıyor. Uzun zamandır bu kadar iyi bir orta saha oyuncumuz olmamıştı. Yanına eli ayağı düzgün biri daha lazım.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• benim 1 numaralı adamım....kesinlikle seneye kaptanlık bandı verilmeli, kaleci kaptan olarak sahada heryerde olamaz.
        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• iki hafta once surekli yana ve geriye pas veriyor diye acimasizca elestirmistim simdi kendisinden ozur diliyorum.son iki macta gayet guzel isler yapti.aynen devam.

Yorum

• Tam bir savaş makinesi

Yorum

• TRABZONSPORLU gibi oynuyor. Helal devam böyle.

Yorum

• menajerlikte çiftyönlü oynattım dolu gol attı
                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Bu adama laf eden beni bulur karşısında o kadar Bourceanu reyiz cCc

Yorum

• Borceaunu cok iyi bi adam kesinlikle. Seneye cok daha iyi olacak..
                    Trabzonspor 1967

Yorum

• Bu adamda lider ozellikleri var tam kaptanlik bir futbolcu.

Yorum

• Ynt: Alexandru Bourceanu

Bide ilk geldiğinde direk asıp kesenler vardı

Yorum

• İlk olarak Kıvanç Çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adamda lider ozellikleri var tam kaptanlik bir futbolcu.
                          Aynen abi. Buna vereceksin kaptanlığı sahada yürüyenleri tokatlayacak.

Yorum

• MRA'nin nadir pozitif kararlarindan biri....
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu adamdaki sevmediğim tek şey..sırtına geçirdiği 55 Numaralı Forma. 53 54 56 olsun 55 olmasın

Yorum

• İlk olarak Kıvanç Çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu adamda lider ozellikleri var tam kaptanlik bir futbolcu.
                                Ilk geldiginde buyuk bir kazik yedigimizi dusunmustum, bos bir oyuncu gibi gelmisti, her topa kosup yetisemeyip faul yapiyordu falan filan, demekki heyecandan yapiyormus.

Simdi formasinin hakkini vermeye baslamis, yanilmak ayip degildir beyler burdaki bu algiyi yokedelim. Burasi bir yarisma degil, birbirimizlede yarismiyoruz. Fikirlerimiz ayri dusebilir bunu birbirimiz uzerinde koz olarak gormeyelim.
                                (lafim sana degil genel olarak yazdim)

iyi gunler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim