Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 Reyiz

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Sürekli top istemesi ve mücadeleci oyunu ile takımda olması ve ilk 11'de oynaması gereken isimlerden.

Pas kanallarını açarak takımı rahatlatıyor. Yanında ayağı daha iyi top yapan birisi olmalı. O zaman kıymeti daha iyi anlaşılır.

Bourceanu beğendiğim bir isim.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bugun ilk golunu atman dilegiyle
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• .

Yorum

• Ynt: Alexandru Bourceanu

Adam disiplinli çalışıyomu ? Tamam.

Yorum

• Bourceanu gibi dsiplinli ve hırslı futbolculara daha fazla ihtiyaç var.Bu takım 3 senedir ruhunu kaybetmişti.Böyle oyuncularla geri gelecektir.eminim...

Yorum

• Niye asist yapıp şut çekmiyor diyorduk sağolsun bu maçta ikisini de yaptı ama devamını getirmesi şart. Sürekli tek başına pres yapmaya çalışıp, arkadaşlarına da niye benimle koşmuyorsunuz diye kızıp durdu...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Seviyorum bu adamı.
                  Saklanarak oynamıyor.
                  O şut gol olmalıydı!
                  Hamiş

Yorum

• Mactan sonra bana BMN'de kazma, odun, düz topçu diyenler şöyle sağa ayrilsin. Sonraki saç traşimi onlar yapacak demiş.

Yorum

• Adam oynuyor aga.ozellikle orta sahada 90 dakika boyunca ayakta kalan tek isimdi.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ynt: Alexandru Bourceanu

Bugün gayet iyiydi.Temiz oynadı

Yorum

• Ikinci yari mücadelemiz iyi degildi Bourceanu cok yalniz kaldi.

Is yapar gibi duruyor iyi bir takim icinde.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• disiplini mücadelesi defanstan topu çıkarıp iyi servis etmesi takdire şayan....

anlaşabileceği iyi bir ofansif yüklü orta saha alırsak bourcenau çok daha fazla iş yapacaktır...

Yorum

• Zokoradan sonra o pozisyona ilac gibi geldin dinamo. Hirsin ve mucadelen bir kere bazilarin yuzlerini kizartmasi lazim ( colman ve zokora ) belki onlar kadar kariyerli yada yetenekli degilsin ama kesinlike daha profesyonelsin. Ben bu adami tutum kim ne derse desin.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ikinci yari mücadelemiz iyi degildi Bourceanu cok yalniz kaldi.

Is yapar gibi duruyor iyi bir takim icinde.
                                Üstte yazdım özellikle partneri Zeki ve Adrian ayak uyduramadı adam arkadaşlarına basın diye bağırmaktan bitap düştü resmen kontrolü rakibe verdik. Zokora ve Colman'ın dönmesini istemiyorum ama onların döneminde orta alanımız bu kadar aciz kalmıyordu...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim