Adrian'ı beğenmişsin, bu adamı beğenmişsin kusura bakma kardeş de evimizde Akhisar'dan 4 yedik be.
Ilk yarida mac 5 olmadiysa git paolo henriqueye felan sor..Pozisyonlari hepsini adrian hazirladi...Orta sahayi okadar büyük alan bos kalmasina ragmen cok iyi toparladi bourceanu...zaten ilk yaridaki oyun ortada...Cisse felan al bakalim Antalyaspor, Bursaspor, Bjk, Rizespor ve Akhisar maclarinin ilk yarilari kac kac bitiyordu görürdük...
zate ilk yariya göre degerlendirme yaptik...2.yari ise ortada zaten...
Ortasahamı vardı Trabzonda şu yazıyı bir oku önce kardeş:
Mustafa Akçay yine değişik bir 11 sahaya sürdü. Zokora savunmanın göbeğinde, yeni transferlerden Alex ve Özer savunmanın önünde, Adrian sağda, Olcan solda ve ileride ise Janko ve Henrique. Böyle bir dizilişte sorun yaşanmaması olası değil. Çünkü Akhisar orta sahası dirençli oyunculardan oluşan bir ekip. Öncelikle Trabzon önde top kayıpları yaptığı anda geriye dönüşlerde sorunları fazla olan Olcan, Adrian, Henrique, Janko ve birde Özer'i düşündüğümüzde orta alandan Akhisar oyuncuları rahatlıkla Trabzon ceza sahası önüne kadar geldiler. İLK YARIDA DA BİTEBİLİRDİ İlk yarıda Akhisar öndeyken Zokora'nın rakibi ofsayta düşürme yanlışlığı yüzünden Niasse 2. golü atsa ilk yarıda Trabzon'un işi daha erken bitebilirdi. İkinci yarıya çıkarken ilk yarıdaki eksikleri görüp, Akçay'ın orta saha direncini artıracağını düşünmüştüm ama yanıldım. İkinci yarı bunun sonucunda Akhisar, hızlı oyuncularıyla Trabzon savunması arkasına rahatlıkla sarktı ve haklı bir galibiyet elde etti.
Ilk yarida mac 5 olmadiysa git paolo henriqueye felan sor..Pozisyonlari hepsini adrian hazirladi...Orta sahayi okadar büyük alan bos kalmasina ragmen cok iyi toparladi bourceanu...zaten ilk yaridaki oyun ortada...Cisse felan al bakalim Antalyaspor, Bursaspor, Bjk, Rizespor ve Akhisar maclarinin ilk yarilari kac kac bitiyordu görürdük...
zate ilk yariya göre degerlendirme yaptik...2.yari ise ortada zaten...
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Futbol fubolcuyla oynanır... Futbolcu da kendisini 5 dakikada belli eder. Kim ne derse desin, bu arkadaş bize ilaç olamaz, olamayacak... Gerçi bu forumda Zeki Yavru futbolcu değil dediğim için ''futboldan anlamadığımı'' ve Trabzonspor'un 10 yıllık sağ bek sorununun bittiğini iddia edenleri de gördüm... Her şeye hazırım yani...
kardeş sende son maçta yer al, sana da kimse pas atmasın
sende olumlu bi intiba bırakmazsın
acaba maçı dikkatli izledin mi?
şampiyonlar liginde bütün duran topları kullanırken bizde bir kez olsun kullandırtmadılar.
zamanla kalitesini gösterir
gösteremezse takımdan gider
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Bourceanuyu saldırgan hırçın basan top geçiren adam geçirmeyen adam olarak düşünmüş videolarda da öyle görmüştüm..Maçı da bu düşüncelerle işte ruhunu yansıtacak forması alınacak adam olacak düşüncesiyle bekledim ama hayal kırıklığı oldu..Sağa sola oynamayı bırak çok hantal gördüm beğenmedim..Ama ben Scyzmek alındığında ilk maçında beğenmemiştim o zaman Gençlerden Skoko yu istiyordum ama aklım onda kalmıştı ama o Scyzmek sonrasında öyle bir top oynadı ki iz bıraktı..İnşallah Bourceanuda da aynı olay gerçekleşir..Tam anlamıyla umudumu yitirmedim..
"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor” Kazım Koyuncu
iyidir kötüdür bilemem de bize yardımcı olamayacak bir görüntü çizdi ilk maçında. İnşallah gerçek futbolunu sergileyememiştir de içinden farklı bir oyuncu çıkar.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
kardeş sende son maçta yer al, sana da kimse pas atmasın
sende olumlu bi intiba bırakmazsın
acaba maçı dikkatli izledin mi?
şampiyonlar liginde bütün duran topları kullanırken bizde bir kez olsun kullandırtmadılar.
zamanla kalitesini gösterir
gösteremezse takımdan gider
Maçtaydım yani tvden görünmeyenleri de izleme fırsatım oldu.Tabiki 1 maçta karar vermek yanlış ancak bize iki yönlü topu taşıyacak oyun kuracak bir adam lazımdı Bourceanu öyle bir futbolcu değil tipik önlibero.
Yorum