Kaptanlik meselesi yaptisa bu 2 vukati bu gereksizin derhal kadro disi yapilmali kaptanlik kavgasi yerine adam gibi oynamayi ögrensin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kaptanlık konusunun detaylarını bilemiyorum ama eğer böyle bir şey varsa özer tamamen haklıdır!!
vaktinde aynı olay yumluya yapıldı.. bu defa özere yapıldı demek ki.. bu takım bu yüzden büyük takım olamaz..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Kiralıktan sonra kasımpAşa ya geri gönderilmeliydi ama biz ne yaptık bonservisini aldık.Ersun yanal ın raporlarını kaale almadılar elimizde patladı. Ki şota kasımpaşa da bile oynatmıyordu ama bizde as adam oldu son haber doğruysa birde maraza çıkartıyor. SeZon sonu yol verilsin anadoluda dolaşsın.
Yorum
-
Emre Vural [MENTION=6737]Emre[/MENTION]vural061 19 dk.19 dakika önceİlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleula yetersiz sana mı kaldı koca Trabzonsporun kaptanlık mertebesi ?
Özer Hurmacı'yla görüştüm.. Bosingwa ile aralarında sorun olduğu iddialarını yalanladı..
pek inanmasam da özrdlrm yetersiz
Yorum
-
adami bosuna tömet altina birakiyorsunİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖrgüt lideri
özer kim, örgüt kim, liderlik kim...
bos laflar, özer daha kendi ayaklarina hakim olamiyor, bir grubami olacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Özer bişekilde takımdan sezon sonu uzaklaştırılmalı katkısını filan geçtim sinerjiyi bıozan adam buymuş gibi bir his veriyor bana işin topçuluk kısmına girmiyorum o açıdan bakılınca farklı bir durum var bence özer aslında BENCE yetenekleri olan bir adam ama oldugundan fazlasını göstermek için olanıda gösteremiyor gibi
Yorum
-
Başkan kapatanlardan biri olarak görüyor malesef. Gideceğine pek ihtimal vermiyorum.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum