Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaptanlik meselesi yaptisa bu 2 vukati bu gereksizin derhal kadro disi yapilmali kaptanlik kavgasi yerine adam gibi oynamayi ögrensin
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• kaptanlık konusunun detaylarını bilemiyorum ama eğer böyle bir şey varsa özer tamamen haklıdır!!

vaktinde aynı olay yumluya yapıldı.. bu defa özere yapıldı demek ki.. bu takım bu yüzden büyük takım olamaz..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Özer'in bu formayı giymesi bile o kalibrede futbolcu için lüks bir durumdur, kalkmış bir de kaptanlığı sorguluyor lahana yaprağı ...
        .

Yorum

• Kiralıktan sonra kasımpAşa ya geri gönderilmeliydi ama biz ne yaptık bonservisini aldık.Ersun yanal ın raporlarını kaale almadılar elimizde patladı. Ki şota kasımpaşa da bile oynatmıyordu ama bizde as adam oldu son haber doğruysa birde maraza çıkartıyor. SeZon sonu yol verilsin anadoluda dolaşsın.

Yorum

• Önce kaptan olmayı hak et de sonra trip atarsın Özer Bey. Adam 50 derece ateşte serum yemiş oynamış ve takımın 2. kaptanı odur..
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu hafta gene 11 desin torpilli seni

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ula yetersiz sana mı kaldı koca Trabzonsporun kaptanlık mertebesi ?
                Emre Vural [MENTION=6737]Emre[/MENTION]vural061 19 dk.19 dakika önce
                Özer Hurmacı'yla görüştüm.. Bosingwa ile aralarında sorun olduğu iddialarını yalanladı..

pek inanmasam da özrdlrm yetersiz

Yorum

• Aralarında sorun olsa bile çıkıp medyaya evet sorunumuz var der mi ?

Yorum

• Keşke forumda görmek istemediğimiz trolleri engelleyebildigimiz gibi bu özer vb tipleri de maç oynanırken engelleyebilsek ve izlemek zorunda kalmasak.

Yorum

• Örgüt lideri
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu takımda huzur sağlanması için Özer ve Erkan gibi adamların gönderilmesi lazım.
                        Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Örgüt lideri
                          adami bosuna tömet altina birakiyorsun

özer kim, örgüt kim, liderlik kim...

bos laflar, özer daha kendi ayaklarina hakim olamiyor, bir grubami olacak
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Özer bişekilde takımdan sezon sonu uzaklaştırılmalı katkısını filan geçtim sinerjiyi bıozan adam buymuş gibi bir his veriyor bana işin topçuluk kısmına girmiyorum o açıdan bakılınca farklı bir durum var bence özer aslında BENCE yetenekleri olan bir adam ama oldugundan fazlasını göstermek için olanıda gösteremiyor gibi

Yorum

• Başkan kapatanlardan biri olarak görüyor malesef. Gideceğine pek ihtimal vermiyorum.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Futbolcu kelimesinin 'F' harfinin bile uymadığı bir eleman. Sırf fb'ye karşı 1-2 açıklama yaptı diye takımda tutuluyor. buda babadan torpilli.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim