Maasindami indirime gitti ben pek anlamadim eger ole bisi varsa ne kadar oldu maasi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Misafir
Niye tesekkur ediyorsunuz ki 150 bin euro indirime gitmis gitmese veda diyecekti kim bu oyuncu kilikla sahisa 3 trilyon para verir feda demese veda diyecekti ahhh ozer sen var ya az cakal degilsin senin bu takimdan defolup gittigin gun benim en guzel gunlerimden birisi olucak hayatimda
Yorum
-
150 bin bile olmus olsa o 150 bin euro'yu 5 senede zor kazanan insanlar var. demekki az para degilmis dimi?
baskalari gibi kontratin üstüne oturup kadro disi birakirsaniz birakin demedi. sonucta adamin en dogal hakki. zamaninda iho bukadar paraya imza attirmasaymis.
helal olsun özer. yaptigin fedakarlik icin sagol.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Hmm komikmiş. Belki de dediğin gibi kadro dışı kalsa sonra gideceği kulüpleri ve orda alacağı rakamları kendide biliyor, onun için şey etmiş olmasın. Ayrıca şu imzanı da düzelt 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'mu yoksa o sezon şikecilerde olup şampiyonluk kutlayan Özer mi? Birine karar ver böyle çok ironik duruyorİlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle150 bin bile olmus olsa o 150 bin euro'yu 5 senede zor kazanan insanlar var. demekki az para degilmis dimi?
baskalari gibi kontratin üstüne oturup kadro disi birakirsaniz birakin demedi. sonucta adamin en dogal hakki. zamaninda iho bukadar paraya imza attirmasaymis.
helal olsun özer. yaptigin fedakarlik icin sagol.
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
tamam iste. kadro disi kalip 2018e kadar hicbirsey yapmadan 1,3 milyon euro'sunu cebine indirebilirdi. niye takimdan gitsinki? enayimi okadar paradan vazgecicek.İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmm komikmiş. Belki de dediğin gibi kadro dışı kalsa sonra gideceği kulüpleri ve orda alacağı rakamları kendide biliyor, onun için şey etmiş olmasın. Ayrıca şu imzanı da düzelt 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'mu yoksa o sezon şikecilerde olup şampiyonluk kutlayan Özer mi? Birine karar ver böyle çok ironik duruyor
ama o ne yapti? hakki olan parasindan vazgecti ben takim icin feda yapmak istiyorum dedi.
evet 2010-2011 sampiyonuyuz. hosuna gitmedimi?2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Yine bi espri patlattın. Özer'in hoşuna gitmez diyorum, o sene şikecilerle şampiyonluk kutladı, 2 zıt kavramı bi imzada barındırma ok.İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam iste. kadro disi kalip 2018e kadar hicbirsey yapmadan 1,3 milyon euro'sunu cebine indirebilirdi. niye takimdan gitsinki? enayimi okadar paradan vazgecicek.
ama o ne yapti? hakki olan parasindan vazgecti ben takim icin feda yapmak istiyorum dedi.
evet 2010-2011 sampiyonuyuz. hosuna gitmedimi?Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine bi espri patlattın. Özer'in hoşuna gitmez diyorum, o sene şikecilerle şampiyonluk kutladı, 2 zıt kavramı bi imzada barındırma ok.
sana sorcak degilim. ok
özer cok iyi mac cikardi bugün. insallah böyle devam edersin.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Aynen çok iyi maç çıkardı, ptt takımının yedeklerine karşı. Kendi seviyesindeki oyunculara karşı oynayınca iş yapıyorİlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sana sorcak degilim. ok
özer cok iyi mac cikardi bugün. insallah böyle devam edersin.
Donatmışsın profilini elemanla muhtemelen Almanya'dan tanıdığın falandır, hadi sen devam et böyle, kib bye.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Gençlerle ilgilenmen güzel de. Sana ne kalecinin barajından kardeşim? Ne yalvartıyorsun çocuğu?
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bu ne bicim üretkensizlik?
öz evlat numarasi yapip en büyük hayinliği sen yapiyosun.
Takimdan gitmessen gercekten gencecik yaşta kaner olacam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum