Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yabancı sınırlaması kalktıktan sonra yerlilerin alacakları paralarda doğal olarak düşecek.bunda anormal bir durum yok.özer de biliyor anadoluya gitse 100-200 bin avroya oynayacağını.
    TEKKEBALL

Yorum

• bence üst limiti fazla koydular.özellikle onura verilen 2.2 milyon avro aşırı yüksek.

üst sınır 900 bin avro(onura verilmesi gereken) olmalı.net

özerede buna göre 200 bin avro falan teklif edilebilir.
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence üst limiti fazla koydular.özellikle onura verilen 2.2 milyon avro aşırı yüksek.

tmm
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Trabzonspor Resmi Sitesi:

''Yeni kontrat görüşmesiyle ilgili olarak Başkanımız Sayın Muharrem Usta’ya boş mukaveleyi uzatan ve “Üzerini siz doldurun ben altına imza atarım” diyen oyuncumuz Özer’le de yapılan yeni sözleşmede yüzde 35’lik bir indirime gidildi. Takımımıza bu önemli yolculukta büyük katkılar sağlayacağına inandığımız takımımızın ikinci kaptanı Özer Hurmacı’ya teşekkür ediyoruz.''

Merak ediyorum, ÖZER'e onca laf diyen, hakaret eden o kişiler şimdi utanıyorlar mı?

Trabzonspor taraftarının kendi futbolcusuna yaptığı haksızlığı hiç bir takım taraftarı kendi oyuncusuna yapmıyor!

Artık herkes kendisini sorgulasın, sabırsız davranarak kime zarar verdiğini herkes idrak etmeli...

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur başka takımda buradan kazandığının daha fazlasını kazanabilecekken feda diyor.

Özer başka takımda buradan kazandığının yarısını bile kazanamayacakken feda diyor.

2 feda, tek vefa.
            yapmayin abi ya...adam yaklaşık 400 bin den vazgeçti yillik...isterse geçmez...Kasımpaşa da kolaylıkla alırdı bu parayi veya istanbul Bld de..artık destek zamani
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

yabancı sınırlaması kalktıktan sonra yerlilerin alacakları paralarda doğal olarak düşecek.bunda anormal bir durum yok.özer de biliyor anadoluya gitse 100-200 bin avroya oynayacağını.
              İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence üst limiti fazla koydular.özellikle onura verilen 2.2 milyon avro aşırı yüksek.

Hehehe...
              Sensin tamam...

Yorum

Yorum

• ülkenin ekonomik durumu ortada.topçuların yatsın kalksın bu şişirilmiş futbol ekonomisine dua etsinler.çıksınlar bakalım avrupaya kaç para kazanacaklar.5 büyük ligde çoğu oyuncu 100-200 bin avroya oynuyor aga.sen neden bahsediyorsun.5000 taraftar geliyor stadlara.yani insanlar destek falan olmuyorlar ama inanılmaz yüksek paralar alıyorlar.bu şişirilmiş ekonomi ile yani borç ekonomisi ile yapılıyor.

ben gerçekleri yazıyorum .anlayana.

zaten yorumlara baktığımda bu milletin neden sömürüldüğü daha iyi anlıyorum.yıllık 2.2 milyon avro alıyor.eleman diyorki feda yapmış helal olsun.komedi gibi yorumlar.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Bravo Özer'e helal olsun

Yorum

• bide niye üst sınır 900 bin olsun diyorum.çünkü bu şekilde eğer oyuncuda sıkıntı olursa satabilirsin.bakın waris i nasıl sattın.yıllık 900 bin verdiğin için.

ama costantı satamadın.hatta üzerine para verdin.neden?yıllık 2.2 milyon verdiğin için.

onur u bugün satmak istesen avrupada verecekleri rakam 1 milyon avrodan fazla değildir.yani onurla 2.2 milyon avro sözleşme yapmak demek ileride onurdan bonservis kazanamamak demek.yani onur son durağı burası
                      TEKKEBALL

Yorum

• Umarım sene sonuna kadar nasıl olsa bizde az para verelim anlaşması falandır.
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

ülkenin ekonomik durumu ortada.topçuların yatsın kalksın bu şişirilmiş futbol ekonomisine dua etsinler.çıksınlar bakalım avrupaya kaç para kazanacaklar.5 büyük ligde çoğu oyuncu 100-200 bin avroya oynuyor aga.sen neden bahsediyorsun.5000 taraftar geliyor stadlara.yani insanlar destek falan olmuyorlar ama inanılmaz yüksek paralar alıyorlar.bu şişirilmiş ekonomi ile yani borç ekonomisi ile yapılıyor.

ben gerçekleri yazıyorum .anlayana.

zaten yorumlara baktığımda bu milletin neden sömürüldüğü daha iyi anlıyorum.yıllık 2.2 milyon avro alıyor.eleman diyorki feda yapmış helal olsun.komedi gibi yorumlar.

Seviyede ortalama bir standart tutturulmuş platformlarda ''trollük'' yada diğer deyişle ''dalga geçme maksadıyla yorum yapmak'' ortamdan uzaklaştırılma sebebidir.

Fakat öyle insanlar var ki bu forumda ne kadar gerçek ne kadar ironi anlayamıyor insan.

İnsan boş konuşur zaman zaman ama bir de bilmişlik olunca işin içinde pes diyorum ben.

Özetle söylemlerine katiyetle katıldığım bir isim @jairzinho . Bir diğeri ise @tonya55 . Senin deyiminle ; ben gerçekleri yazıyorum , anlayana.
                          En son must61 tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 14:20.
                          #Dik oyna

Yorum

• şuraya bak çoğu oyuncu 1 milyonun altında oynuyor.bu 5 büyük ligden biri yani italya ligi.yayın gelirleri falan daha yüksek.özerde kazara italyaya falan gitse alacağı para 0.2 olur.bakınız:

bana kızıyorlar.sonra kulüpler neden batıyor denilip ağlıyorsunuz.
                            TEKKEBALL

Yorum

• "Onur" diye bir kuyruk altı hastalığı var. İnşallah bulaşıcı ve ölümcül değildir ve tez zamanda tedavisi ya da aşısı bulunur...
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 14:37.

Yorum

• İnsanlar neden Özer i istemiyor önce bunu idrak etmek lazım. G.Töre yılda 1.4m euro kazanıyor ve dert etmiyorken Özer 1.3m euro kazanamazdı. Özer bizden yıldız parası alıyordu ama oynadığı futbol tam aksini gösteriyordu, eleştirilerin temel noktası buydu.

Kontrat için teşekkürler, kulübede görev adamı olmayı başarabilirse devam eder, ''yedek'' güç olmasının artık benim için mahsuru yoktur. Bu konu üzerinden hiçbir şekilde eleştirmeyeceğim çünkü makul ücret alacak. Yok eğer 11 çıkmaya devam eder etkisiz oyunuyla rakip için değil bizim için tehlike olursa kendi bilir, yeni antrenöre anlatır derdini. Biz sadece eleştiririz ama futbolcular emin olsunlar, Ts taraftarı melek gibidir. Dün gs taraftarının Umut a yaptığını istanbullular 2 maç kötü oynayan bütün oyuncularına yapıyorlar. Bizde Özer e en ufak tepki oldu mu ? Hayır.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim