Memlekette aç adam çok, bakıyor Özer'de Trabzonlu ama çok para kazanıyor, iyi giyiniyor ha babam küfür ediyor. Böyle adamları hadım eden kanun çıkarılması lazım. İğdiş edip bırakacaksın kanunlar gereğince öyle küfür edip dolaşacak. Herkesi annesi var, babası, kız kardeşi var. Adam buraya kime nasıl küfür ettiğini marifet gibi yazabiliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet. Kendisinden beklenmeyen hareketlerdi. İzlerken tebrik ettim.İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün 3-4 etkili pozisyonda kilit rol oynadı..
Yorum
-
Ağzıyla kuş tutsa bazılarına yaranamayacağı için sorun yok. Trt 'de maçı izleyemediğim için özeti izledim, valla en çok Özer'i övdü adamlar
Hatta Ersin Düzen birşey dedi Özer için, bir maçta Özer için bugün ne oynadı bu adam dersin ama bir bakmışsın haftaya yine 11'de çıkmış, gelen her hoca bir şekilde oynatmış bu adamı diye de cidden hak vermemek elde değil. Şimdi eniştesi torpil yapıyor deniyor ama her hoca oynattı bu adamı
Hayır beğenmezsin anlarım da takıma hiç katkısı yok demek çok ayıp bir şey...
Yorum
-
maca bakamadim özete bakabildim sadece. takimin en iyisi gibi her pozisyonda özer vardi. kötü oynar elestirirsin eyvallahda. bu mac icin nasil elestiri aliyor? art niyetinizi bukadar belli etmeyin.
bazilari icin trabzonsporun basarisindan öte özerin ayrilisi geliyor herhalde.
ama her hoca özeri ilk 11 oynatti. demekki okadar bos degil. hele hle bu kadroda ismi ilk 11'e yazilacak ilk 5 oyuncudan biri.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum