Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçta kesin oynamalıydı bence. Yani adam teketekte etkili orta yapar bişey yapar ceza sahası civvarında aktif bir oyuncu bence Özer. Bu maçta bence Yusufun yerine kesinlikle oynamalıydı.

Yorum

• gitsede Kurtulsak
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ikisi de yetersiz ama özer mi yusuf mu derseniz 50 kere özer.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• 40 yaşında da olsa Yusuf'dan iyidir

Yorum

• Değeri yokluğunda daha iyi anlaşılıyor...

Yorum

• http://www.radyospor.com/Futbol/1938...ta-uyuyamadim-

AYKUT HOCA’YA MİNNETTARIM
                G.SARAY’A HELAL OLSUN, ŞAMPİYONLUK TÜRK OYUNCULARDAN GEÇER
                MEDJANİ AÇIKLAMASI: CAMİAYI DÜŞÜNDÜM SESİMİ ÇIKARMADIM

ek açıklamalar:

Alt yapıya şans verilmiyor, (Zekilere, Yumlulara, Özerlere)
                Hami hocayla tavan yapmıştım (Şota düşünsün, banane?)

Şimdi bu adamın açıklamalarının altında yatan manaları geri zekalıya anlatır gibi anlatmamıza gerek yok, anlayan anlamıştır. Köstebek de bulundu, takımın huzunuru bozan adamda bulundu. Gereği yapılacak mı ŞOTA bey ?

Kasımpaşa da kadro dışı kalmış 3 kuruşluk adama 1.5m euro yıllık ücret verip 5 sene sözleşme imzalarsan başın dertten kurtulmaz. Medjani için hala susuyorum diyor, bu adam yedek kalmaya tahammülüm yok diyor ve Medjani oynarsa Özer yedek kalırsa olacakları düşünebiliyor musunuz ?
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İmzalar atılmadan önce hem futbolu hem de futbol dışı konusunda uyarmıştım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Taraftarin Yumlu ile birlikte en cok küfür ettigi oyuncu.
                    Simdi soruyorum, Yusuf'dan eksigi ne ?
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Geçen yıl çokça destekledim seni ama özellikle tavırlarınla itici olmaya başladın, oyunun da pek bir işe yaramıyor.

Sadece Kayseri maçı var.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bu adamin pisligi beni sasirmiyor, zaten bekliyordum transferinden beri, ama hala destekleyenler var ya....pes.

Özer, Soner, Yumlu ve Ishak gibi parazitlerin bu kulüpten uzaklastigi günü iple cekiyorum.

Yorum

• En iyi olduğun zaman Trabzonspor'a gelme ihtimalin varken gelme, gözden düşünce koşarak gelip kendini takımın sahibi olarak gör! iyi vallah!

Loading .. %61

Yorum

• Keşke koşu mesafesi, güç, teknik yerine karakter transfer edebilsek. Daha fazla ihtiyacımız var.

Yorum

• "Valla gs'ye helal olsun."

"Ben Özer Hurmacı'yım."

Hmm...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Beğendiğim bir oyuncuydu, ancak Medjani ile kavga ettiğinde uyuyamayan kişi nasıl olur da son üç hafta yaşananlar sonrası uyuyabilir. :/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim