Bu maçta kesin oynamalıydı bence. Yani adam teketekte etkili orta yapar bişey yapar ceza sahası civvarında aktif bir oyuncu bence Özer. Bu maçta bence Yusufun yerine kesinlikle oynamalıydı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
http://www.radyospor.com/Futbol/1938...ta-uyuyamadim-
AYKUT HOCA’YA MİNNETTARIM
G.SARAY’A HELAL OLSUN, ŞAMPİYONLUK TÜRK OYUNCULARDAN GEÇER
MEDJANİ AÇIKLAMASI: CAMİAYI DÜŞÜNDÜM SESİMİ ÇIKARMADIM
ek açıklamalar:
Alt yapıya şans verilmiyor, (Zekilere, Yumlulara, Özerlere)
Hami hocayla tavan yapmıştım (Şota düşünsün, banane?)
Şimdi bu adamın açıklamalarının altında yatan manaları geri zekalıya anlatır gibi anlatmamıza gerek yok, anlayan anlamıştır. Köstebek de bulundu, takımın huzunuru bozan adamda bulundu. Gereği yapılacak mı ŞOTA bey ?
Kasımpaşa da kadro dışı kalmış 3 kuruşluk adama 1.5m euro yıllık ücret verip 5 sene sözleşme imzalarsan başın dertten kurtulmaz. Medjani için hala susuyorum diyor, bu adam yedek kalmaya tahammülüm yok diyor ve Medjani oynarsa Özer yedek kalırsa olacakları düşünebiliyor musunuz ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İmzalar atılmadan önce hem futbolu hem de futbol dışı konusunda uyarmıştımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
"Valla gs'ye helal olsun."
"Ben Özer Hurmacı'yım."
Hmm...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum