Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bıraksak balıkesir de erciyes te adana da oynayacak olan istikrarsız ve kalitesiz adama garanti maaşı yapıştırdık, şampiyonluk hayalleri kurduk.

başkada sözüm yoktur hakim bey.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• * Bir boş adamı daha emekli ettik,sonra vay efendim neden 4.yüz
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu adama senede 3,3 milyon lira verenin aklı falan yoktur.

Yorum

• Özer Hurmacı

3-4 maç iyi oynadı "Özer'i eleştirenler aldınız mı" tarzında yorumlar okuyordum.

Berbat oynadığı maçları saysak burdan köye yol olur.

Yedek oynayacak oyuncuya

Yorum

• Basit bir cikarim yapiyorum ben ozer konusunda.

Mehmet tartisilmayacak sekilde lig standartlarinin ustunde.. buna hayir diyen cikmaz herhalde.

Burda bazi arkadaslara gore ozer de cok onemli oyuncu, takimi ataga kaldiriyor falan..

Simdi cikarimim su oluyor:

Selcuk-colman ikilisi ligi domine etti mi etti. Ikisi de belli bir standarti olan oyunculardi.

Simdi mehmet-ozer ikilisinden de ligi domine edebilmelerini beklemek lazim o zaman ama ne yazik ki oyle birsey olmayacak. Cunku ozer o seviyede oynayabilecek biri degil. Sirf kutuk muhabbetinden takimda kaldi, ruh falan..

Ben erkan transferine de karsiydim. Cunku takim ortasahada eziliyor. Bu takimda erkan samaroglani olur baska birsey degil. Yapamadigimiz yusuf transferini dusunelim. Saglam bir takim oyunun olur, o zaman kilidi acacak oyuncu olarak yusuf, erkan gibi oyunculardan verim alabilirsin. Yani biz aslinda ortasahayi toparlamadan erkan, malouda hatta cardozo gibi oyunculari da heba ediyoruz.

Insallah ortasaha icin atacak barutumuz kalir, de jong gibi tutmayacagi belli olan sacma islere girmeden ortayi toparlayip oyunculardan verim almaya baslariz.

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basit bir cikarim yapiyorum ben ozer konusunda.

Mehmet tartisilmayacak sekilde lig standartlarinin ustunde.. buna hayir diyen cikmaz herhalde.

Burda bazi arkadaslara gore ozer de cok onemli oyuncu, takimi ataga kaldiriyor falan..

Simdi cikarimim su oluyor:

Selcuk-colman ikilisi ligi domine etti mi etti. Ikisi de belli bir standarti olan oyunculardi.

Simdi mehmet-ozer ikilisinden de ligi domine edebilmelerini beklemek lazim o zaman ama ne yazik ki oyle birsey olmayacak. Cunku ozer o seviyede oynayabilecek biri degil. Sirf kutuk muhabbetinden takimda kaldi, ruh falan..

Ben erkan transferine de karsiydim. Cunku takim ortasahada eziliyor. Bu takimda erkan samaroglani olur baska birsey degil. Yapamadigimiz yusuf transferini dusunelim. Saglam bir takim oyunun olur, o zaman kilidi acacak oyuncu olarak yusuf, erkan gibi oyunculardan verim alabilirsin. Yani biz aslinda ortasahayi toparlamadan erkan, malouda hatta cardozo gibi oyunculari da heba ediyoruz.

Insallah ortasaha icin atacak barutumuz kalir, de jong gibi tutmayacagi belli olan sacma islere girmeden ortayi toparlayip oyunculardan verim almaya baslariz.
              Ben hayır diyorum,kime göre neye göre bu ligin çok üstünde Mehmet?3 büyüklerde yedekten öteye gidemeyecek bir adam Mehmet Ekici,siz kendinizi kandırın anca böyle yorum yaparak..

Bunun dışında Özer çatır çatır hakederek kaptı bu sözleşmeyi..İlk geldiğinde kimsenin istemediği bir adam şu takımda geldiği günden beri 2-3 maç dışında banko oynadı..Torpille mi oynatıldı bu kadar maçta Özer?Sırf bu sene transfere 30 milyon euro harcadın ama hala banko oynuyor..Seversin sevmezsin ama adamın hakkını vereceksin,hakkını yemeyeceksin adamın...

Yorum

• mehmet lig standartının üstündedir; çok üstündedir demiyorum ama üstündedir.

mehmet, 3 büyüklerde yedekten öteye gidemeyecek bir futbolcu mu bilemem ama özerin 3 büyüklerin birinde yedekten öteye gidemediğini gördük.

hatta kasımpaşanın bile çok kolay gözden çıkardığı bir oyuncu.

bence kimsenin sırtına taşıyamayacağı yükü yüklememeliyiz.

Yorum

• Şansını sevmem fakat takımın en iyi futbolcusu bir şeyler yapan yapmaya çalışan üretken yaratıcı tek insan kimse kendini oyana bu yana atmasın özer olmasa kendi sahamıza kitli kalırız.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehmet lig standartının üstündedir; çok üstündedir demiyorum ama üstündedir.

mehmet, 3 büyüklerde yedekten öteye gidemeyecek bir futbolcu mu bilemem ama özerin 3 büyüklerin birinde yedekten öteye gidemediğini gördük.

hatta kasımpaşanın bile çok kolay gözden çıkardığı bir oyuncu.

bence kimsenin sırtına taşıyamayacağı yükü yüklememeliyiz.
                    Dünyadan haberin yok bari konuşup kendini rezil etme..Özer orada fazlasıyla oynadı,adamın oynayacağı pozisyonlarda Alex ve Emre gibi 2 tane üst düzey oyuncu olmasına rağmen hem de..Hem de yaşadığı talihsiz sakatlıklara rağmen..

Yorum

• Bu maçta koca bir sıfırdı.

Yorum

• Özer Ankarasporda Fenere gitmeden önceki zamanlarında alınmalıydı.Çöplük toplama kampına döndük

Yorum

• Alemsiniz yahu Eskişehir maçında ne bekliyordunuz ki ? 66 gol 83 asist mi ?

Yorum

• Berbat takımda çabalayan 2-3 oyuncu arasındaydı.Sallamak için bu maçı seçenler,bulabilirlerse maçın 90 dakikasını bir daha izlesinler.

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Berbat takımda çabalayan 2-3 oyuncu arasındaydı.Sallamak için bu maçı seçenler,bulabilirlerse maçın 90 dakikasını bir daha izlesinler.
                              Niye mazoşist miyiz?
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• gerek yok özere seneye.. yabancı sınırıda yok nasılsa
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim