Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yahu saçmalamayın ben bu adamın samimiyetinde filan değilim nasıl yeterli bir performans göstermiş ?İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzer i elestiren yorumlari gordukce o insanlara acimaya basliyorum.
Uzuluyorum bu hallerine...
Cunku takimi icin canini disine takip oynayan futbolcuyu ayirt edemiyorlar.
Gercekten bu korlugunuze aciyorum.
Ozer oynadigi futbolla, attigi goller ve yaptigi asistler ile rustunu isbat etti.
Yok samimi degilmis, yok bu takima yakismiyormus!
Sahi su kadrodan 5-6 futbolcu sayip icine Ozer'i koymuyorsunuz ya futbol bilginiz zayiftir ya da kotu niyetlisiniz. Baska aciklamasi yok..
Sukurler olsun, maclari Avni Aker'den veya Tv'den takip edebiliyoruz.
Kimin ne oynadigini fark ediyoruz.
Birakin Ozer saydirmayi. Takima rekor ucretlerle gelip ik 11 e giremyenleri. Elestirin.
Adam boş oğlu boş.. 1.5 sene izledik maximum verim 8 gol 5 asist.. Bizimki bile bile lades..
Canını dişine takıyor işini geçin.. Sahada ağlayan değil işini yapan adam lazım bana..
Yorum
-
DEEP BLUE
Aklıma çok zekice bişey geldi (ki aklıma hep zekice şeyler gelir)
Özer'e bir kriter belirleyelim başarı ölçütü olarak... Mesela, sezonda 39 gol ve 116 asist bizi tatmin eder mi sizce... Bir de, boş koştuğu için, maç koşu kilometresi 1,3 olsa yeterli midir?.. Böylece boş koşmamış olur, ya da azalır...
Nasıl, çok zekice değil mi?...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklıma çok zekice bişey geldi (ki aklıma hep zekice şeyler gelir)
Özer'e bir kriter belirleyelim başarı ölçütü olarak... Mesela, sezonda 39 gol ve 116 asist bizi tatmin eder mi sizce... Bir de, boş koştuğu için, maç koşu kilometresi 1,3 olsa yeterli midir?.. Böylece boş koşmamış olur, ya da azalır...
Nasıl, çok zekice değil mi?...
39 gol az değil mi abi ? Beklenti daha yüksek..Ola Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Yorum
-
Bence ateşe atalım. Odunsa kütükse yanar. Yanmazsa ateşten çıkarır özür dilerizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
DEEP BLUE
Bu durumda Bourceanu kesin yanar. İyi de ekmek pişer...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ateşe atalım. Odunsa kütükse yanar. Yanmazsa ateşten çıkarır özür dileriz
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu durumda Bourceanu kesin yanar. İyi de ekmek pişer...
öyle olmalı
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum