Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özer Hurmacı

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Samimi degilsin özer
    tribünlere oynamayi birak sahada görevini yerine getir

Kalmasini istiyordun ama bu sartlar altinda asla
    Tribünlere oynamayıp sadece işini yapsın, ben de seveceğim ama olmuyor. Samimi gelmiyor bana. Günah çıkarmaya çalışıyor zannımca.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kalmasina cok sevindim.Adamsin Özer.

Yorum

• * Çok güzel kakaladın kendini lemi dayınla birlikte, hiç bişey yapmadan dünya para alıcaksın tribünlere oynayıp. Yazıklar olsun seni bu takıma alanlara
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Cok güzel bir haber.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Sevindirici bir haber cok katkı sağlayacaktır ancak eğer söylendiği gibi 4 yıllık sözleşme yapıldıysa yaşı itibariyle cok uzun buldum gerçi kap'a bu konuyla ilgili henüz açıklama yapılmamış.
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• bizdemi ağlasak acaba tiribüne? bir arkadaş demişti buralarda sanırım " bana 1.2 m ver ben o çimleri yerim" canımı dişime takmak ne demek.
              :mad:

Yorum

• kulüpten bosa giden paralara bak. yabanci siniri kalkmisken 1.2 mio € cok fazla

Yorum

• Boş koşuyo yeaa söyleminin modası geçti. Şimdi moda "tribünlere oynuyo yeaa"... Muhtemelen bir sonraki, "gözünün üstünde kaşı var yeaaa" olacaktır. Merakla bekliyoruz.

Yorum

• Yorum

• Yazmayı unutuyorum. Kasımpaşa'ya dönse, sözleşmesi gereği yıllık 1.500 bin avro alacaktı...

Yorum

• Ozer i elestiren yorumlari gordukce o insanlara acimaya basliyorum.
                        Uzuluyorum bu hallerine...
                        Cunku takimi icin canini disine takip oynayan futbolcuyu ayirt edemiyorlar.
                        Gercekten bu korlugunuze aciyorum.

Ozer oynadigi futbolla, attigi goller ve yaptigi asistler ile rustunu isbat etti.
                        Yok samimi degilmis, yok bu takima yakismiyormus!
                        Sahi su kadrodan 5-6 futbolcu sayip icine Ozer'i koymuyorsunuz ya futbol bilginiz zayiftir ya da kotu niyetlisiniz. Baska aciklamasi yok..

Sukurler olsun, maclari Avni Aker'den veya Tv'den takip edebiliyoruz.

Kimin ne oynadigini fark ediyoruz.

Birakin Ozer saydirmayi. Takima rekor ucretlerle gelip ik 11 e giremyenleri. Elestirin.
                        En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 16.05.2015, 13:10.

Yorum

• Transfer yapılırken kriterlere bakıp karar verilmesi lazımdır. Yani bilimsel çalışılmalı. Ama bizim transferlerimiz hiç bilimsele benzemiyor. Beni seçin hemen getireceğim diyeni seçerseniz, o adamın olaylara başka türlü bakması da gerekmez, neyse parası verin gelsin der
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• * Bende sırf iho'ya yalakalık yapmak adına her yaptığına onay verenlere acıyorum ama üzülmüyorum beter olsunlar
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yazmayı unutuyorum. Kasımpaşa'ya dönse, sözleşmesi gereği yıllık 1.500 bin avro alacaktı...
                              Ya bunlara sorsan abi Mehmet ekiciye verilen parada fazlaydı..transfer başlığında o kadar sayfa geri gidip çıkarmak istemiyorum ama çoğu kişi yine boş konuşuyordu..şimdiki gibi

Yorum

• Mehmet Ekiciye sırf Almanya altyapısı gördüğü için bile o para verilir. Özer o kadar etmez diyenlerin az da olsa haklılık payı yok mu sizce?

Tamam sevinin hayallerinizdeki topçu imza attı diye, hatta göbek atın. Ama alay etmekte nedir?
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim