Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özer Hurmacı

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal Özer'i istemiyor bilerek komplo kuruyor diye haberler çıkaran yerel medya hocanın açıklamalarından sonra neler uyduracak?
    Hocanın açıklamaları tamda buna uygundu bence. Ne bekliyodun ? İyi oynadığı maç sonunda taraftarı karşısına alıp "Özer' i istemiyorum" mu diyecekti ? Yapabileceği en akıllıca konuşmayı yaptı. Özer' in fedakarlık yapması gerekir dedi. Yani eğer bu teoriler doğruysa ve Özer' in bonservisi alınmazsa bu, "Özer fedakarlık yapmadı" diye algılanacak. Kimse de Ersun hocayı suçlamayacak. Bence kusursuz bir plan. Çok da isabet olur.
    En son kyodou tarafından düzenlendi; 14.05.2015, 15:28.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Şampiyon olabilecek bir kadroda en fazla iyi bir yedek olur.
      Fiyatta diretiyorsa ısrar etmenin anlamı yok.
      Yeni yabancı kuralı ile kendisinin talep ettiği paraya çok daha kaliteli isimlerle anlaşılabilinir.
      Sahada gerçek manada yüreği ile oynadığından şüphem yok ancak rasyonel düşünmek lazım bu konuda.

Yorum

• Her türlü takımda kalmasından yanayım.Zaman zaman form düşüklüğü yaşasa da karalama kampanyası yanlış.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kesinlikle kalmali.
          Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Özer şu yabancı hakkından sonra o parayı kimse sana vermez,biraz makul ol.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa maçları olmasa ne yapacaktı ?

Yahu bu kaliteyi niye bir ben göremiyorum.. Arkadaşın sırtındaki numarayı okuyamıyorsunuz sanırım. "10"

Fiyatta indirime giderse iyi bir yedek olur başkası olmaz..
              Lothar Mattheaus ta 10 numaraydı hatırlatırım.

Bazen numaralar klasik şablonun dışında da görev alabilir. Ha bunu da ne kadar iyi yapıyor tartışılır elbette.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Boşuna bonservisine o kadar para vermeye gerek yok, bir o kadarda maaş. Gökhan Karadeniz'e şans verilmeli, daha kötü bir performans göstermeyeceğinden eminim.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• Burada Özer'le ilgili yorumlara çok şaşırıyorum. Bu yıl bir tek Rize maçını izlemedim. İzlediğim son on maçta en çok dikkat çeken oyuncu Özer'di, Bjk maçı dahil. Hakan'ı saymazsak sahanın en iyisiydi bu maçlarda. Hep denir ya dikine oynayan adam lazım diye, aha işte Özer bunu yapıyor, sürekli dikine oynuyor. Dribbling yapıyor, uzun pas veriyor, rakibe pres yapıyor. AMC-Winger karışımı bir adam, acayip dinamik, sahada basmadık yer bırakmıyor. Zaman zaman hata da yapıyor ama olacak o kadar, o da genellikle yorulduğu zaman, ikinci yarının sonlarında oluyor.

Bu adamın nesini beğenmiyorsunuz anlamadım. Özer bir Yusuf iki, bi beğenilemedi gitti.

Bir de 10 numara giyiyor diye istatistiklerine laf atılmış. Adamın suçu 10 numara giymek. Hey allahım ya
                  En son atomantcum tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 10:17.
                  yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Oyuncuyu giydiği forma numarasına , tipine, yürüyüşüne göre eleştiren taraftara Trabzonspor taraftarı denir. Her 10 numara giyinen adam sezonda 15 gol alıp 26 asist yapacak diye bir futbol kuralı var sanırım.

Yorum

• Sefa'ya niye bu denli yüklendiniz onu anlamadım?

Umut da bu takımda 10 numara giydi, kimse sırt numarasına takılmadı. 10 numara özel bir numara, giyen oyuncuya göre de ek görevler yükleyen bir numara. Özer'de olunca beklentiyi artırması da gayet doğal.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İki 10 numara :

1-) Wesley Sneijder
                        Toplam 2.386 dakika - 8 gol 2 asist
                        Yıllık ücreti : 3.200.000 avro garanti - maç başına 25.000 avro
                        Gol ortalaması : 298 dakika / 1 gol
                        Yıllık maliyeti minumum 3.700.000 avro
                        Bonservisi için ödenen : 7.500.000 avro

2-) Özer Hurmacı
                        Toplam 1.628 dakika - 6 gol 1 asist
                        Yıllık ücreti : 900 bin avro garanti - maç başı yok
                        Gol ortalaması : 271 dakika / 1 gol
                        Kiralık bedeli 1.500.000 avro (1,5 yıl)

Biri kral, biri hain... Biri gerekli koşuyor, diğeri boş.Biri takıma oynuyor, diğeri tribüne...

Buyrun, durum budur.

Yorum

• Anlaşma oldu heralde, Instagram dan "Bugün Trabzonsporumla nikah tazeleme günü" yazdı..

Yorum

• evet
                            yes de fedakarlik yapip imzaladi yazdi

gereginden cok tantana oldu diye düsünüyorum
                            yesde 1.4 milyonluk kontrati vardi gibi seyler yazdi ama kimse düsünmüyorki bu adam kasimpasaya bonservissiz gitti
                            bizse 3 milyona yakin ödemis olacagiz

herkesin kendine göre hakli oldugu var
                            özer gibi tamamlayici oyuncuyu kadroda tutmak dogru, ama tantana yapilmasini yanlis görüyorum
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.05.2015, 13:00.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kiralanması gerekirdi satın alınırsa hata olur yinede hayırlısı olsun iyi oyuncu ama kiralık kalması gerek.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kasimpasa kabul etmiyormus
                                hatta yarida 500 bin avro para teklif etmisler oyuncuyu geri yollamamiz icin
                                dogrumudur bilmiyorum
                                yes in yalancisiyim diyelim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim