İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ama beni sevmiyorlar ajitasyonun tribünlerin gözüne hoş gelsede saha içinde yemiyor be gülüm...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
iyi bir yedek olur. Şampiyonluğa oynayan bir takımda oyuna sonradan girecek oyuncudur. Büyük maçlar için malesef yetersiz.
Napoli maçı gibi maçları daha sık yaparsak , yararsız yetersiz adamları tespit etmiş oluruz. sene başı kamplarının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz böylece.
werder bremenle oynardık bir zamanlar son bir kaç senedir Almanyanın 3.lig takımları. Biraz vizyon yönetim lütfen.
Yorum
-
İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğu arkadaş olaya duygusal bakıyor..mücadele ise temel kriter Fatih Atik Özer'den çok koşup mücadele ediyor..Özer kırılgan, savruk ve güçsüz bu haliyle bizim ortasahanın yükünü kaldıramaz.Ligde her maçı izliyorum özellikle 3. bölgede son paslarda inanılmaz güçsüz kalıyor ve ataklara el freni oluyor. Hem zaten o kalibrede olsa idi ne fener bırakırdı ne de kasımpaşa verirdiİlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın en kötüsü , dua etsin yerine adam alınmadı veya bourcena dönmedi.. Bu haliyle Konya - Akhisar da belki oynarözetle boş adam vesselamİlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra geliştireceği bir yönü olması zor ihtimal..
bizim takım özer'e bir numara büyük
başkan bonservisini alacağız demiş bence hata olur..bir yıl daha kirala en fazla bak durumunaTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum