Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özer Hurmacı

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    45 dakikalık futbolcu, bu koşuları nereye yapıyor çok merak ediyorum. Azmini tebrik ediyorum ama bayağı gizlendi bu maç, kendini dinlendirdi ise saygım var ama çapı ikinci yarıya yetmiyor maalesef. Zaten özerden beklentim engin baytardan beklentimin aynısı daha fazlasını verebilecek bir dinamo olamayacaktır.

Kardes, takimin yarisini copluge cevirdin. Yeter Allah askina ya su negatif enerjiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardes, takimin yarisini copluge cevirdin. Yeter Allah askina ya su negatif enerjiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      ya bırak macı tvden ızlemıs onuda yanlıs ızlemıs konsuyor ıste .. bırazda futbol bılgısı olaydı ıyıydı nereye yapıyormus o kosuları )) saja gıbı ya
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 12,5 km koşup 66/69 pas isabeti ile oynamak muazzam istatistikler..3 pas hatası yapmış,biri sonrası gol yedik ama hata olacaksa böyle maçlarda olmalı..Yine de Özer seviyesinde bir oyuncunun böyle basit hatalar yapmaması lazım,ikinci yarı yorulmasına veriyorum bu hatayı

Yorum

• Orta saha göbeğinde Ekici-Özer gibi bir ikili bulunmaz nimet.

Colman-Nambır8 ikilisinden çok çok daha iyiler.

Oyunda daha etkinler ve onlara kıyasla ciddi bir hücum güçleri var.

Tek korkum sakatlığa biraz yatkın olan Özer'in Allah korusun sakatlanması.

Allah sakatlık vermesin.
          En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 15:00.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Iyi oynadi be
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• böyle devam edersin inşallah...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• performansı iyi ama gene de sezon sonuna kadar güvenemiyorum.

Yorum

• En büyük korkum sakatlık.

Yorum

• Maşallah diyelim umarım bi daha sakatlık yaşamaz. Yalnız çok büyük hata yaptı nazarlık olsun ama dikkatli de olsun

Yorum

• Sahada olması bana güven veriyor. Biliyorum ki işler yolunda gitmezse takımı ateşleyecek damarlarında Trabzon kanı taşıyan biri var sahada hem de futbolu bilenlerinden...Teşekkürler Özer bu duruşu gösterdiğin için.
                      Ağasarlı_61

Yorum

• İhanet sarmalının fişi çekilmiş işbirlikçileri, Alp dağlarının mutlu ergen kızları, patlama yapması beklenen pimsiz el bombaları ve çizgi film karakteri olması gerekirken yanlışlıkla futbolcu olmuş kabiliyet düşmanları için sayfalarca yazı yazılırken, bizi bizim kadar anlayan, bizim kadar kazanma arzusu taşıyan bu şahane futbol emekçisinin aşağılarda kalmasına gönlüm razı olamazdı...

Bu çocuğun övgüye hiç mi ihtiyacı yok beyler...
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.12.2014, 07:24.

Yorum

• Lig tvde en iyi ortasaha secilmis.
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk 6-7 hafta sahada olsaydi o kadar beraberlikten en az iki galibiyet cikarirdik bence.

Sakatliktan dondukten sonra takima enerji geldi pas trafigimiz artti her yonuyle yoklugu aransn bi topcu, insallah tekrar sakatlanmaz yoklugu cok araniyor.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• fazlasını beklemiyordum

bugün sahada mıydı?

Yorum

• BJK'nin orta alandaki 5'lisi çok yönlü adamlar.

Her işi yapabiliyorlar.

Top alışverişi, topa sahip olma, dripling ve yaratıcılık vs...

Bizde ise bu çapta iki adam var. Ekici ve Özer.

Nihayetinde bu haksız rekabatte fazla yapacak birşeyleri yoktu.

Teslim oldular.

BJK gibi her sene üstümüze koya koya gidip futbolcu kalitesini iyileştirmeliyiz.

Adamlar adeta bir altın nesil oluşturdular.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim