Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekici'yle birlikte çok mücadele eden, pres yapan 2 adet 10 numaramız, 2 adet 8 numaramız var.

Bizim orta saha öyle böyle değil he.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• 45 dakikalık futbolcu, bu koşuları nereye yapıyor çok merak ediyorum. Azmini tebrik ediyorum ama bayağı gizlendi bu maç, kendini dinlendirdi ise saygım var ama çapı ikinci yarıya yetmiyor maalesef. Zaten özerden beklentim engin baytardan beklentimin aynısı daha fazlasını verebilecek bir dinamo olamayacaktır.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Adama futbol acayip yakısıyo da bu ufak hatayı bidaha yapmasa :P
        Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.

Yorum

• Bazen saçmalıyor, yoksa çok teknik bir futbolcu. Ekici'yle beraber takıma sınıf atlatıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            45 dakikalık futbolcu, bu koşuları nereye yapıyor çok merak ediyorum. Azmini tebrik ediyorum ama bayağı gizlendi bu maç, kendini dinlendirdi ise saygım var ama çapı ikinci yarıya yetmiyor maalesef. Zaten özerden beklentim engin baytardan beklentimin aynısı daha fazlasını verebilecek bir dinamo olamayacaktır.
            gizlenmedi hoca defansin önüne adami cekti
            12 kilometreylen zaten nereye gizleniyorsun

medjani cikinca

capi 2. yariya yetmiyor dedigin adam ekiciylen beraber tt arenayi birilerini 2. yari dar etmisdi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              45 dakikalık futbolcu, bu koşuları nereye yapıyor çok merak ediyorum. Azmini tebrik ediyorum ama bayağı gizlendi bu maç, kendini dinlendirdi ise saygım var ama çapı ikinci yarıya yetmiyor maalesef. Zaten özerden beklentim engin baytardan beklentimin aynısı daha fazlasını verebilecek bir dinamo olamayacaktır.
              Sen futboldan anlamıyorsan Özer ne yapsın?Bak bakalım sahada Özer hiç eli belinde geziyor mu?Top neredeyse Özer orada,devamlı boşa kaçıp top isteyerek arkadaşlarını rahatlatıyor..Ne yani sadece topla yada topsuz depar yapmak mı önemlidir futbolda?Belki bu maçta ikinci yarı fazla görünmedi ama bundan sonra ki maçları daha dikkatli izlersen aklında soru işareti kalmaz katettiği mesafeyle ilgili
              En son truva28 tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 04:16.

Yorum

• Helal olsun sana Özer hem çok mücadele ediyorsun,hemde golünü atıyorsun daha ne olsun o hatayı herkez yapabilir kafana takma..
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O kosulari arkadaslarinin yanina kosarak alternatif sunarak yapiyor. Arkadaslari ister ozer e ekstra pas atip rahatliyor. Isterse rahatca calim atip adam eksiltiyir. Bi sonraki macta biraz daha farkli gozlukle izle ve sonra gor bak Ozer kim mis. Nasil oynuyormus

Ozer bu takimdaki degisim. Ozer ekici nin ihtiyaci olan adam. Ozer ortasahadaki eksigi tamamlayan yapboz parcasi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Çok koştu , özveriyle oynadı.
                    Fakat çok çok kritik hatalar yaptı.
                    Takım olarak istekli arzulu yapımız skora yansıdı. Maç sıkışmadığı için Özer'in hataları tolere edilebildi.

Ondaki yeteneğin hepimiz farkındayız. Ayrıca özverisini de takdir ediyoruz.
                    Kendisinden yalnızca kritik pozisyonlarda daha basit oynamasını istiyoruz.
                    Benzetmem için özür dilerim, karakterini kastetmiyorum, "oyun stili olarak" git gide Emre Belözoğluna yaklaşmakta.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok koştu , özveriyle oynadı.
                      Fakat çok çok kritik hatalar yaptı.
                      Takım olarak istekli arzulu yapımız skora yansıdı. Maç sıkışmadığı için Özer'in hataları tolere edilebildi.

Ondaki yeteneğin hepimiz farkındayız. Ayrıca özverisini de takdir ediyoruz.
                      Kendisinden yalnızca kritik pozisyonlarda daha basit oynamasını istiyoruz.
                      Benzetmem için özür dilerim, karakterini kastetmiyorum, "oyun stili olarak" git gide Emre Belözoğluna yaklaşmakta.
                      stil olaraka Emre'ye benzemesi iyi mi? kötü mü?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stil olaraka Emre'ye benzemesi iyi mi? kötü mü?
                        Kötü bir anlamda söylemedim zaten . Özer takımın dinamosu olma yolunda.
                        Emre ahlaksızının adını anmak zorunda kaldığım için özür diledim sadece...

Yorum

• Bizde şu var spiker birini nekadar telafuz ediyorsa o sahanın içinde fişek gibi oynuyor mantığa bak Öserin yaptığı koşuları görmemeniz ayrıca delilik zaten
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Harikaydı yine.. Tebrikler Özer..

Yorum

• Gercekten insanin lafini agzina tikayacak performans sergiliyor, aynen devam, 45 dakikalik Özer
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• SADECE 3 PAS HATASI YAPTI

Gençlerbirliği karşısında 90 dakika sahada kalan ve yüzde 96'lık pas yüzdesiyle sadece 3 pas hatası yapan yıldız futbolcu, takımının zirve yürüyüşünde önemli rol oynayacağını da ispatladı.

İşte o pas trafiği;

En son AdemS tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 11:46.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim