Duygusal olarak bakılınca, herkes çok iyi insan aslında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
AW: Özer Hurmacı
Eyvallah abi, sağolasın. :İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahimim şimdiden geçmiş olsun.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yok..1,5 milyon euro'ya satın alma opsiyonu var çünküİlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşanın " vermiyorum özeri size kardeş ? " deme durumu varmı arkadaşlar opsiyon durumları nedir .
Yorum
-
Bildigim kadariyla (yanlissa arkadaslar duzeltsin) turu gectigimiz takdirde listeye ekleyebiliyoruz.İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVahit hoca Özer'in ismini kabrisleri yüzünden UEFA ya bildirmedi, grup maçları sonrası ismi listeye eklenebilecek mi, bilgisi olan varmı ?.
Yorum
-
Özerin gurbetçi futbolcular üzerinde büyük etkisi var,bu bizim için büyük bir şans..bir trabzonlu olarak şehrin yapısını ve pskolojisini çok iyi biliyor aynı zamanda gurbetçi futbolcularımıza da abilik yapıyor..mehmet ekici azından özer abisi düşmüyormus
ferhat,aykut,fatihler,serdar,deniz,ishak,sefa,emre güral,mehmet ve özer 11 futbolcumuz var gurbetçi..bunların ersun hoca ile performanslarının yükseleceğine eminim
Yorum
-
Yerlilere liderlik yaptığı aşikar zaten her resimde Özerin yanındalar.Yabancılardada Bosingwa var.Zaten bir takım olmak istiyorsak bu tarz lider insanlara ihtiyaç var.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
ben buranın lideriyim havalarında da olabilirdi rahatça. ben ortada oynarım sadece diyebilirdi.12 buçuk kilometre koşmayabilirdi. her serbest vuruşun başına geçebilirdi. işte bunlardan anlıyoruz iyi niyetli ve gerçek trabzonsporlu olduğunu. constant ve ekici kıskançılığına girebilir. en azından sevilmemesi için böyle şeyler olması lazım. ama aksine sahada yan rolü kabul edip, bu oyunculara yardım ediyor. en fazla o koşuyor. samimiyetinden şüphe duymak yersiz artık.
Yorum
-
Özer'i Ankaraspor'dan beri yakından takip ederim,ben bu çocuk kadar özverili ve iyi niyetli ofansif ortasaha oyuncusu görmedim bugüne kadar..90 dakika oynadığı bir maçta kolay kolay 12 km'nin altına düşmez bir defa,hatta 13-14'ü bile zorlar..Öyle top devamlı ben de kalsın,şuna pas vermeyeyim de iyi oynamasın gibi pis işlere girdiğini hiç görmedim..Emin olsun herkes kaleciyle karşı karşıya kalsa bile yanında boşta biri varsa topu onu atar Özer..O kadar atmaktan çok attırmayı düşünen bir adam..O yüzden Özer'i hep farklı yere koymuşumdur..Ama keşke Hollanda'da falan doğsaydı diyorum bazen,böyle oyuncuların çok fazla değeri bilinmiyor çünkü bu ülkedeİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben buranın lideriyim havalarında da olabilirdi rahatça. ben ortada oynarım sadece diyebilirdi.12 buçuk kilometre koşmayabilirdi. her serbest vuruşun başına geçebilirdi. işte bunlardan anlıyoruz iyi niyetli ve gerçek trabzonsporlu olduğunu. constant ve ekici kıskançılığına girebilir. en azından sevilmemesi için böyle şeyler olması lazım. ama aksine sahada yan rolü kabul edip, bu oyunculara yardım ediyor. en fazla o koşuyor. samimiyetinden şüphe duymak yersiz artık.
Yorum
-
İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer'i Ankaraspor'dan beri yakından takip ederim,ben bu çocuk kadar özverili ve iyi niyetli ofansif ortasaha oyuncusu görmedim bugüne kadar..90 dakika oynadığı bir maçta kolay kolay 12 km'nin altına düşmez bir defa,hatta 13-14'ü bile zorlar..Öyle top devamlı ben de kalsın,şuna pas vermeyeyim de iyi oynamasın gibi pis işlere girdiğini hiç görmedim..Emin olsun herkes kaleciyle karşı karşıya kalsa bile yanında boşta biri varsa topu onu atar Özer..O kadar atmaktan çok attırmayı düşünen bir adam..O yüzden Özer'i hep farklı yere koymuşumdur..Ama keşke Hollanda'da falan doğsaydı diyorum bazen,böyle oyuncuların çok fazla değeri bilinmiyor çünkü bu ülkede
En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 04:02."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum