Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görünüş yumuşak gibi duruyor ama 3ude çok koşarsa ki kosarlar alan birakmazlae rakibe.
    salsa mı yapıcaklar

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      salsa mı yapıcaklar
      devre arası keşke tolga cigerci ve badelj i alıp gelselerde mutlu olsan valla kazayla gidip pogbayi alsalar bu ne yapacak güreş ekibi mi kuruyoruz diyeceksin gibi
      ( ゚д゚)

Yorum

• Her şey unutuldu. İlk sayfalardan eser yok.
        Tek bir şey merak ediyorum. Sadece bir şey.
        Madem o kadar Trabzonsporlu, acaba 2011 madalyası duruyor mu? O şike ile, kan ile, ölüm ile, hırsızlıkla beslenen madalya.
        Gördüm ki bunları söylemem rahatsız etmiş kendisini.
        Çok samimi olarak dua ediyorum şu anda.
        Umarım Allah şifanı verir. Geçmiş olsun.

Yorum

• Dön artık evlat..
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• ortasahanın ihtiyacı olan adam ama malasef istikrar yok adamda,sürekli sakatlanıyor.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Sahada aranan lider umarım sen olursun.. Sen de olamazsan Vahid'in vay haline..

Yorum

• Bosi reyiz geldi sağ beki topladı. Sıra sende...
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Milli maç arasından sonra seni sahada görmek istiyoruz.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Geldiğinde takım bir seviye yukarı çıkacak..Allah bir daha sakatlık kaza bela vermez inşallah..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her şey unutuldu. İlk sayfalardan eser yok.
                      Tek bir şey merak ediyorum. Sadece bir şey.
                      Madem o kadar Trabzonsporlu, acaba 2011 madalyası duruyor mu? O şike ile, kan ile, ölüm ile, hırsızlıkla beslenen madalya.
                      Gördüm ki bunları söylemem rahatsız etmiş kendisini.
                      Çok samimi olarak dua ediyorum şu anda.
                      Umarım Allah şifanı verir. Geçmiş olsun.
                      Ya Sibel allah aşkına senin şehrin ne kadar sahiplenmiş şike davasınıki özerden sahiplenme bekliyorsun Allah aşkına.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya Sibel allah aşkına senin şehrin ne kadar sahiplenmiş şike davasınıki özerden sahiplenme bekliyorsun Allah aşkına.
                        ++++
                        Kaldı ki o madalyayı prof. bir futbolcudan çöpe atmasını beklemek ne kadar doğru?
                        Özer evet Trabzonsporlu ancak bu onun fb de oynamayacağı anlamına da gelmez.İnşallah tez zamanda iyileşir..

Yorum

• Takıma ne zaman döneceği belli değil mi?

Bir an önce dönmeli, Onur'dan önce tek eksiğimizdi.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• la bi iyileş, yemen balı ye biraz, hünnap ağacından arılar yapıyor, kemik kaynamalarına birebir ,

sen gelmeden bu ortasaha adam olmayacak
                            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir şeyi eleştirmek için başka şeyle kıyaslamak gerekmiyor.
                              Ve seninle bu konuda kesinlikle tartışmam çünkü zıtız. Unut gitsin
                              İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ++++
                              Kaldı ki o madalyayı prof. bir futbolcudan çöpe atmasını beklemek ne kadar doğru?
                              Özer evet Trabzonsporlu ancak bu onun fb de oynamayacağı anlamına da gelmez.İnşallah tez zamanda iyileşir..
                              Bu mesajı kendisinin gol sevincini duvar kağıdı yaptırdığını gördüğümde yazdım.
                              Profesyonel orası kesin.
                              Ayrıca kimseyi benim bu olaya bakış açım ilgilendirmez.
                              Benim hâlâ zoruma gidiyor. Sizin gitmiyor olabilir.
                              Bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
                              Umarım iyileşir ve oynar.

Yorum

• Özer'in oynaması benim de zoruma gidiyor. Zaten alınmasını hiç istememiştim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim