İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ynt: Özer Hurmacı
devre arası keşke tolga cigerci ve badelj i alıp gelselerde mutlu olsanİlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesalsa mı yapıcaklar
valla kazayla gidip pogbayi alsalar bu ne yapacak güreş ekibi mi kuruyoruz diyeceksin gibi
( ゚д゚)
Yorum
-
Her şey unutuldu. İlk sayfalardan eser yok.
Tek bir şey merak ediyorum. Sadece bir şey.
Madem o kadar Trabzonsporlu, acaba 2011 madalyası duruyor mu? O şike ile, kan ile, ölüm ile, hırsızlıkla beslenen madalya.
Gördüm ki bunları söylemem rahatsız etmiş kendisini.
Çok samimi olarak dua ediyorum şu anda.
Umarım Allah şifanı verir. Geçmiş olsun.
Yorum
-
Ya Sibel allah aşkına senin şehrin ne kadar sahiplenmiş şike davasınıki özerden sahiplenme bekliyorsun Allah aşkına.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey unutuldu. İlk sayfalardan eser yok.
Tek bir şey merak ediyorum. Sadece bir şey.
Madem o kadar Trabzonsporlu, acaba 2011 madalyası duruyor mu? O şike ile, kan ile, ölüm ile, hırsızlıkla beslenen madalya.
Gördüm ki bunları söylemem rahatsız etmiş kendisini.
Çok samimi olarak dua ediyorum şu anda.
Umarım Allah şifanı verir. Geçmiş olsun.
Yorum
-
++++İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Sibel allah aşkına senin şehrin ne kadar sahiplenmiş şike davasınıki özerden sahiplenme bekliyorsun Allah aşkına.
Kaldı ki o madalyayı prof. bir futbolcudan çöpe atmasını beklemek ne kadar doğru?
Özer evet Trabzonsporlu ancak bu onun fb de oynamayacağı anlamına da gelmez.İnşallah tez zamanda iyileşir..
Yorum
-
Bir şeyi eleştirmek için başka şeyle kıyaslamak gerekmiyor.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Sibel allah aşkına senin şehrin ne kadar sahiplenmiş şike davasınıki özerden sahiplenme bekliyorsun Allah aşkına.
Ve seninle bu konuda kesinlikle tartışmam çünkü zıtız. Unut gitsin
Bu mesajı kendisinin gol sevincini duvar kağıdı yaptırdığını gördüğümde yazdım.İlk olarak Oğuzhan CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle++++
Kaldı ki o madalyayı prof. bir futbolcudan çöpe atmasını beklemek ne kadar doğru?
Özer evet Trabzonsporlu ancak bu onun fb de oynamayacağı anlamına da gelmez.İnşallah tez zamanda iyileşir..
Profesyonel
orası kesin.
Ayrıca kimseyi benim bu olaya bakış açım ilgilendirmez.
Benim hâlâ zoruma gidiyor. Sizin gitmiyor olabilir.
Bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Umarım iyileşir ve oynar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum