Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özer kötü oynasa da eleştirelim diyen ne kadar insan var. Devam Özer kulak asma.
    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devam Özer kulak asma.
      Aynen devam etsin kötü oynamaya biz eleştirmesek de olur..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen devam etsin kötü oynamaya biz eleştirmesek de olur..
        Mesajın bir bölümünü alarak hedef şaşırmayın lütfen. Bahsetmek istediğim şey, iyi oynasa dahi eleştirilmesiydi. Son haftalarda 'iyi' oynadığından bahsetmedim genel olarak eleştirilen oyuncu durumuna kulak asmaması gerektiğini söylemek istedim. Basit bir şey ancak içimde kalmasın.
        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesajın bir bölümünü alarak hedef şaşırmayın lütfen. Bahsetmek istediğim şey, iyi oynasa dahi eleştirilmesiydi. Son haftalarda 'iyi' oynadığından bahsetmedim genel olarak eleştirilen oyuncu durumuna kulak asmaması gerektiğini söylemek istedim. Basit bir şey ancak içimde kalmasın.
          Hedef şaşırtmadım. İronik olarak iyi kötü futboluna devam edeceğini söyledim.. İyi oynarsa hakkını teslim ederiz merak etmeyin..

Yorum

• O degilde gönüllerinizin kaptani Bursaya giderse, seninde gönül bagin Bursaya kayacak mi? Bence kaymali, 3 aydir ortada bir emek var her baslikda ayri ayri Yumlu icin diger futbolculara laf sokmalar falan, bence Yumluyla beraber sizde gidin, biz bize yeteriz.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ama takımın en çok koşanı yeaa!

Yorum

• ekici ve özer biri lüks

Yorum

• Özer'e kurban olun.

Yorum

• Özer ancak yirtinoyor. Bu takımda Ekici varsa özere gerek yok.

Yorum

• Son atakta daha doğru bir tercih yapsa çok daha iyi bitebilirdi maç baya kalabalık hücuma çıkmıştık. Bunun yanında maç içinde hataları oldu ama özverili oynadığı gerçek.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Yorum

• paslarin ve kullandigin o serbest vurus efsaneydi, tebrik ediyorum seni,

boyle siradan adamlarin yoklukta bolluk muamelesi gormeyecek olmasi yabanci kuralinin kalkmasinin belkide en iyi tarafi olacak.

Yorum

• Performans olarak hiçbir zaman belli standartın altında kalmıyor.

Bu yüzden her zaman takımın temel taşı olacaktır.

Yorum

• iki pozisyonda çok gereksiz paslar denedi.basit oynasa daha net pozisyonlar olurdu.çok yapıyor bu hatayı.

şimdi gelip biri akbaşa yorum yapmıyorsun burda gelip özeri kötülüyorsun demesin.adam baştan aşağı hata hangi birini yazayım. belli kapasitesi olanlara harcıyorum enerjimi.

Yorum

• Ekici'nin oldugu yerde Özer lüks mü? Bilemiyorum ama Ekici & Özer A.Ş 'yi izlerken futbola aşık oluyorum.
                                Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim