Özer kötü oynasa da eleştirelim diyen ne kadar insan var. Devam Özer kulak asma.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aynen devam etsin kötü oynamaya biz eleştirmesek de olur..İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevam Özer kulak asma.
Yorum
-
Mesajın bir bölümünü alarak hedef şaşırmayın lütfen. Bahsetmek istediğim şey, iyi oynasa dahi eleştirilmesiydi. Son haftalarda 'iyi' oynadığından bahsetmedim genel olarak eleştirilen oyuncu durumuna kulak asmaması gerektiğini söylemek istedim. Basit bir şey ancak içimde kalmasın.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen devam etsin kötü oynamaya biz eleştirmesek de olur..''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Hedef şaşırtmadım. İronik olarak iyi kötü futboluna devam edeceğini söyledim.. İyi oynarsa hakkını teslim ederiz merak etmeyin..İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesajın bir bölümünü alarak hedef şaşırmayın lütfen. Bahsetmek istediğim şey, iyi oynasa dahi eleştirilmesiydi. Son haftalarda 'iyi' oynadığından bahsetmedim genel olarak eleştirilen oyuncu durumuna kulak asmaması gerektiğini söylemek istedim. Basit bir şey ancak içimde kalmasın.
Yorum
-
O degilde gönüllerinizin kaptani Bursaya giderse, seninde gönül bagin Bursaya kayacak mi? Bence kaymali, 3 aydir ortada bir emek var her baslikda ayri ayri Yumlu icin diger futbolculara laf sokmalar falan, bence Yumluyla beraber sizde gidin, biz bize yeteriz.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Son atakta daha doğru bir tercih yapsa çok daha iyi bitebilirdi maç baya kalabalık hücuma çıkmıştık. Bunun yanında maç içinde hataları oldu ama özverili oynadığı gerçek.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
iki pozisyonda çok gereksiz paslar denedi.basit oynasa daha net pozisyonlar olurdu.çok yapıyor bu hatayı.
şimdi gelip biri akbaşa yorum yapmıyorsun burda gelip özeri kötülüyorsun demesin.adam baştan aşağı hata hangi birini yazayım. belli kapasitesi olanlara harcıyorum enerjimi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum