Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son senesi bonservisinin alınabileceğini sanmıyorum çok ta sakatlanıyor. Yok mu bu sakatlıktan kurtulmanın yolu

Yorum

• Ynt: Özer Hurmacı

Bonservisi sorun degil daha onceden kararlastirilmis 2 milyon kusure aliriz diye biliyorum kadimpasa pazarlik yapamaz iyi oynarsa.

Yorum

Bamba veya Colman verilsin bedelsiz olarak Özer karşılığında. Tabi Kasımpaşa yersee.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          K.Paşa bonservisine 3M € istemiş.
          Yalan haber Tolga. Iste Kap bildirimi:
          Kasımpaşa'ya 1,5 yıllık kiralama bedeli olarak 500 bin avro, kiralama süresi sonunda kulübün talebi doğrultusunda satın alma opsiyonunun kullanılması halinde ise Kasımpaşa'ya 1 milyon 500 bin avro ödenecek.

Buna göre, futbolcunun 2013-14 futbol sezonu ikinci yarısı için 450 bin avro garanti ücret, 2014-15 sezonu için de 900 bin avro garanti ücret ödeneceği kaydedildi.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalan haber Tolga. Iste Kap bildirimi:

Kasımpaşa'ya 1,5 yıllık kiralama bedeli olarak 500 bin avro, kiralama süresi sonunda kulübün talebi doğrultusunda satın alma opsiyonunun kullanılması halinde ise Kasımpaşa'ya 1 milyon 500 bin avro ödenecek.

Buna göre, futbolcunun 2013-14 futbol sezonu ikinci yarısı için 450 bin avro garanti ücret, 2014-15 sezonu için de 900 bin avro garanti ücret ödeneceği kaydedildi.

Eyvallah Anıl,

Haber doğruysa yollayın diyecektim
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Sezon sonunda madalyası ile beraber kasımpaşaya geri dönecek inşallah.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bonservisi alınır ve yeni sözleşme yapılırsa kesinlikle ücretinin yarısı maç başı olarak verilmeli...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Özer'in bonservisini alma konusunda acele etmemek mantıklı, sakatlanması ayrı, bir de uzun süreli oluyor...
                  .

Yorum

• Kimlere ne paralar veriliyor,Özer için verilecek 1,5 milyon euro mu zorunuza gitti arkadaşlar?Şota'nın sözü var aynı kalitede 1,5 milyon euroya oyuncu bulursanız,bize söyleyin de biz alalım diye.Acele etmenin bence de manası yok,zaten sözleşmede madde var ama sanki adam hep sakatmış gibi konuşmayın lütfen

Yorum

Başlarım sakatlanmanıza ha. Alex aynı sen aynı. Bu ne lan kırık çıkıkçıya yollasak daha çabuk iyileşirsiniz.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• ya bu adamın durumuyla ilgili neden açıklama yapılmıyor??2 hafta diyorlardı,ama dün gördük adam yürümeye bile zorlanıyor.Bi de bu haldeyken oraya getirmişler.Ayrıca suratı da beş karıştı,umarım sakatlığıyla iilgili değildir bu

Yorum

• dayini da al git istersen ,

Yorum

• Takımdaki orta saha oyuncuları arasında ara pası ve oyunu yönlendirme konusunda Mehmet Ekici ile birlikte iş yapabilecek özelliklere sahip, ama önemli olan konu bu özelliklerini doğru bir şekilde kullanabilmesi.

Yorum

• BEn bişey demiyorum.
                              :mad:

Yorum

• ben de

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim