basın toplantısında harika konuşmuş artık eminim bizim gibi hissettiğine
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Güzel açıklamalar yapmış lâkin şampiyonluk derbi maçlarını kazanmakla gelmiyor ifadesi pek doğru değil. Evet tek kıstas bu değil ama şu takım 3 senedir FB ve BJK'yi 2 senedir de BJK'yi yenemiyor. Bu yüzden taraftarlar da geriliyor. Hatta vasat geçti dediğimiz bu sezonda derbileri kazansaydık 69 puan yapmış oluyorduk...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Topçu kere topçu bu adam.Rakiplerde Diego ve Sneijder var diye küçümseyenler görüyorum ve üzülüyorum gerçekten.Göklere çıkarılan Diego Wolfsburg''da bile doğru dürüst tutunamayan bir adam.En son Simoene'nin Madrid'de yüzüne bile bakmadığı bir oyuncu.Çünkü artık futbolda 10 numara diye bir kavram kalmadı gibi birşey.Artık forvet arkasında bile iki yönlü oyuncular tercih ediliyor.Diego gibiler ancak Katar ve Türkiye gibi yerlerde yıldız muamelesi görür artık.Özer gibi yetenekli,hırslı,teknik,birkaç mevkide birden oynayabilen bir adamı bulmuşuz ama hala burun kıvıranlar var.Neyse lig başlayınca kimin ne olduğu görülür zaten
Yorum
-
Uzun süredir böyle saçma bir yorum görmemiştim...Özer sahada da konuşuyor her zaman.Profil resminizdeki adamı da sahada konuştuğu için kesmişti zaten...İlk olarak Cihansev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşmayla futbolcu olunmuyor. İyi konuşuyor ama sahada aklıyla oynamıyor. Topu eziyor cok kere. Kafasını kaldırarak oynamıyor. Göreceksiniz vahit bunu kesecek
Ayrıca Özer'i şu an takımdan hiç kimse kesemez.Hangi pozisyonda oynar bilemem ama her türlü oynar bu takımda.Mevcut Trabzonspor kadrosunda Özer'i oynatmayan adamın futbolu bildiğinden ciddi anlamda şüphe duyarım açıkçası ama böyle birşey olmayacağına eminim
Yorum
-
Ynt: Özer Hurmacı
Bu bahsettigin özer Fenerbahçe'den gonderilip Kasımpaşa'da tutunamayip bi zamanlar elinin tersiyle ittigi Trabzonspor'a kendini transfer ettirmek icin daysini araya sokan adam dimi. İyi konuşuyor ki adam geçmişi unutturmusİlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun süredir böyle saçma bir yorum görmemiştim...Özer sahada da konuşuyor her zaman.Profil resminizdeki adamı da sahada konuştuğu için kesmişti zaten...
Ayrıca Özer'i şu an takımdan hiç kimse kesemez.Hangi pozisyonda oynar bilemem ama her türlü oynar bu takımda.Mevcut Trabzonspor kadrosunda Özer'i oynatmayan adamın futbolu bildiğinden ciddi anlamda şüphe duyarım açıkçası ama böyle birşey olmayacağına eminim
Yorum
-
Fb'den gönderilmedi,üstüne kendi cebinden para verip bonservisini aldı.Yönetim sözleşmesini uzatmayı bile teklif etti ama Özer orayı kafasında bitirdiği için ayrılmayı tercih etti.İlk olarak Cihansev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bahsettigin özer Fenerbahçe'den gonderilip Kasımpaşa'da tutunamayip bi zamanlar elinin tersiyle ittigi Trabzonspor'a kendini transfer ettirmek icin daysini araya sokan adam dimi. İyi konuşuyor ki adam geçmişi unutturmus
Kasımpaşa'da tutunamadı demişsiniz,bi kere adam ilk senesinde kaç maça çıkmış orada önce onu bir öğrenin.Adamı sonradan yönetim kadro dışı bıraktı,Şota kendi ağzıyla söyledi bunu.Sadece 3 ay futbol oynamadı orada.Normalde orada yedek bile kalmayan,sahada Şota'nın belki de en güvendiği adamdı Özer.Size tavsiyem bilginiz olmadığı konularda yorum yapmayın bundan sonra
Yorum
-
Fatih Tekke'yi gectiİlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok sık sakatlanıyor...
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
öZer'i çok severim de acaba bu çocuk kendine iyi bakmıyor mu??Şİkecilerde oynadığı dönem darbeye bağlı sakatlık yaşıyordu ama son yaşadığı sakatlıkar biraz garip olmaya başladı.Neyse 1-2 hafta birşey değil ama bundan sonra kendine dikkat etmeli.Eğer böyle sakatlık yaşamaya devam ederse bir anda gözden düşebilir,bunu kendi de bilyordur zaten
Yorum
-
Gidiyorsun derken? Adam bildigin kronik sakat zaten. Özer, Pektemek, Yekta bildigin kronik sakat oyuncularİlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKronik sakatlığa doğru gidiyorsun haber vereyim dedim..
FrancescoTotti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum